Obavijesti

Show

Komentari 22

Završne pripreme za spektakl u Beogradu: Očekujte neviđeno

Završne pripreme za spektakl u Beogradu: Očekujte neviđeno
5

Najavljeno je šest pokretnih pozornica površine više od 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, s pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. U ponedjeljak navečer pratite uživo na 24sata

VIDEO

Veliko kreativno gradilište – tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u Štark Areni dan prije najvećeg regionalnog glazbenog spektakla Bioxgn MAC 2020. 

- Svjetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtjevne koreografije, kostimi – sve mora biti besprijekorno izvedeno i mora savršeno skladno funkcionirati na pozornici Štark Arene sutra navečer - kažu organizatori iz Skymusica.

- MAC, koji je u Milanu nagrađen prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards) u kategoriji Glazbeni događaj, sada ima još jednu ambiciju – da ove godine ljestvicu kreativnosti i inovacije dovede na još višu razinu - dodaju organizatori. 

POGLEDAJTE VIDEO S PROŠLOGODIŠNJEG MAC-A: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

03:54

Najavljeno je šest povezanih pokretnih pozornica površine više od 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, s pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene.

Publiku očekuje i najveći laser show ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant, najpoznatiji svjetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Kvant ShowProduction poznat je po svojim spektakularnim multimedijalnim laser showovima, 3D mappingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u suradnji sa Skymusicom priprema vizualni doživljaj koji će se pamtiti.

Od Lepe Brene, Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava Who See, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop glazbenika s glumcem Viktorom Savićem - MAC je glazbeni spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz šest zemalja.

Kao i prošle godine, za sudionike MAC-a neposredno prije manifestacije bit će organiziran koktel party u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC carpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazat će više od 400 poznatih osoba. Ceremoniju možete pratiti live na YouTubeu kanalu, ali i na televiziji - TV Pink u Srbiji, RTL u Hrvatskoj, RTCG u Crnoj Gori, Kanal 5 u Sjevernoj Makedoniji, RTRS i FTV u Bosni i Hercegovini te TV3 u Sloveniji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac