Obavijesti

Show

Komentari 21

Zbog Brenine svadbe prekinut je Dnevnik: 'Divne li uspomene'

Zbog Brenine svadbe prekinut je Dnevnik: 'Divne li uspomene'
9

Pjevačica se prisjetila njihove ceremonije kada je 1991. godine nosila 'Diorovu' vjenčanicu, koju je modna kuća specijalno sašila  za nju, a suprug joj je za ovaj rođendan poklonio mikrofon od 222 tisuće kuna

VIDEO

Jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, Lepa Brena (58) i nekadašnji tenisač Slobodan Živojinović (55), kroz život koračaju jedno uz drugo čak 31 godinu, a od kad su se vjenčali prošlo je 27 godina, zbog toga se pjevačica na društvenoj mreži prisjetila dana kad je rekla sudbonosno 'da'.

- Sretna godišnjica - napisala je pjevačica uz emotivnu fotografiju s vjenčanja te još nekoliko iz kasnijih razdoblja njihovog skladnog bračnog života, a njeni obožavatelji su se prisjećali kako je lijepo da se pjevačica prisjetila ovih divnih uspomena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary👍🍷❤️💋😍#srecnazena #pazikomezavidis #udjislobodno #bolisineprolazis 💋❤️👍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

- Ono što veže nas dvoje je ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Poslije toliko godina veze i braka nauči čovjek kako održati dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u njegovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška - izjavila je svojevremeno Lepa Brena. No, ipak prokomentirala je i iskreno izjavila koliko joj znači sloboda u braku.

- Trudim se uskladiti da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez povjerenja - rekla je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Privatni album

-Dodala je kako je jako teško kada ste s nekim 24 sata, 365 dana i s djecom i obitelji.

- Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo pritisak oko toga bi li on volio izaći sa svojim društvom ili ja sa svojim - dodala je Brena, a  iskrena je bila i u vezi seksualnog život.

- To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš planirati, a to je, znači, jednom tjedno. Tko ugrabi dva puta, taj je sretan - iskrena je pjevačica.

Suprug ju je prošlog mjeseca za 58. rođendan iznenadio kupivši mikrofon 'Sennheiser 9000' vrijednom 222 tisuće kuna kakav koriste najveće svjetske zvijezde. 

- Ta me gesta jako dirnula jer se malo zna da je upravo on uvijek bio moja najveća podrška u poslu kojim se bavim. Na tome sam mu kao životna partnerica neizmjerno zahvalna - ispričala je Brena. 

Sada se prisjetila njihove ceremonije. Mlada je te 1991. godine nosila 'Diorovu' vjenčanicu, koju je modna kuća specijalno sašila  za nju. Zbog njihovog vjenčanja prekinut je i 'Dnevnik 2' kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Na vjenčanju je bilo a preko 600 uzvanika koje je sretnu bračnu luku željeli a čestitati mladencima, a stiglo im je i preko 4000 čestitki, pisama i telegrama. Bračni par ima sina, Stefana (26) i Viktora (20) , a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Brena se trenutno oporavlja od sinusne infekcije zbog koje je prošlog tjedna završila u bolnici.

- Breni su bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspjela tako dugo izdržati bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za kirurškim zahvatom - rekli su iz bolnice, prenosi Kurir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život