Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog ljubavi otišla u Australiju 'Naši dečki su puno zgodniji...'

None Foto: Instagram 10

Naravno da mi Hrvatska nedostaje! Prvenstveno mi nedostaje obitelj, moj pas i prijatelji pa naše more i hrana, priznala nam je Zagrepčanka Petra

Influencerica, osobna trenerica i poduzetnica, Petra Konyit (27), preselila se u Australiju prije nešto više od godinu dana. Zagrepčanka je tamo otišla zbog ljubavi pa vrijeme u Melbourneu provodi sa suprugom Josipom

Foto: Instagram

- Upoznala sam svog Josipa kada je igrao nogomet u Hrvatskoj. Prije pet godina se vratio nazad u Australiju pa sam i ja došla s njim vidjeti kako je. Svidjelo mi se na prvu pa sam se vratila i ostala - rekla nam je.

Foto: Instagram

Ova svestrana djevojka radila je i kao plesačica Lane Jurčević (34). Kaže da joj Hrvatska nedostaje i da je život na drugom kontinentu u potpunosti drugačiji. 

Foto: Instagram

- Od hrane do ljudi, običaja i svega... Vama zima, nama ljeto, vama dan, nama noć... Ja uvijek kažem da je Australija zapravo cijeli svijet u jednoj državi jer smo svi pomiješani, a jako dobro funkcioniramo zajedno. Život općenito je ubrzan, puno se radi, ali se onda može i puno uživati i putovati... Naravno da mi Hrvatska nedostaje! Prvenstveno mi nedostaje obitelj, moj pas i prijatelji pa naše more, hrana... - priča nam.

Foto: Instagram

Najdraža destinacija u Hrvatskoj joj je Obonjan, a otkrila je kako joj je najzgodniji Hrvat njezin Josip. Influencerica je usporedila Hrvate s Australcima.

- Dečki su ljepši kod nas! Ima i tu zgodnih, ali naši su zgodniji - iskrena je Petra.

Foto: Instagram

Zagrepčanka se bacila u poduzetničke vode pa je u Hrvatskoj otvorila modni dućan.

Foto: Instagram

- Cijeli život sam nekako povezana s modom. Od malih nogu sam se voljela oblačiti drugačije i uvijek su me svi pitali gdje sam što kupila. Tako sam došla na ideju da otvorim nešto u svom stilu i eto, pet godina kasnije još smo tu. Ako Bog da, bit će još toga iako je dosta teško sve održavati na daljinu - rekla je.

Foto: Instagram

Ističe kako se nije lako 'probiti' kao modna influencerica jer je konkurencija velika, kako u Hrvatskoj, tako i u Australiji.

Foto: Instagram

- Svugdje je teško, pogotovo sada kada je toliki interes za tim poslom. Voljela bih reći da je lako, ali nije. Sporije sve ide, ali bitno da ide i dok ja uživam u tome i zabavljam se, dobro je. Jedino moram reći da vidim puno veće prilike u Australiji i puno više otvorenih vrata u samo godinu dana... Bitno je da se gradiš u svom stilu, da se ne mijenjaš zbog drugih i imaš svoje ja. Pa ako je suđeno, bit će - kazala je Petra, čiji profil na Instagramu 'fashfitlifestyle' prati preko 40.000 ljudi.

Foto: Instagram

Rekla nam je i kako ju jednako prate domaće i strane djevojke, jer ljudi vole vidjeti kako izgledaju život i moda na drugom kraju svijeta.

- Dok je Australkama zabavno vidjeti nekoga tko je drugačiji od njih u njihovom svijetu - zaključila je.

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (91)
  • Mrzim tu riječ - influencerica !! I onog ko ju izmisli !

    18. 8. 2019,   13:24
  • influencerica.... umrem od smijeha kad to cujem, kao i za jednu poduzetnicu 😂😂😂😂😂😂

    18. 8. 2019,   13:36
  • Tko je ona? Instagramuša?

    18. 8. 2019,   13:35