Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zbog ljubavi sam spreman na sve, čak i na ono nemoguće...'

None Foto: Promo 11

'Poljubi me sad' je prekrasna ljubavna pjesma s pozitivnom porukom u kojoj se svatko tko je ikada volio i bio voljen može prepoznati, priča Kedžo o svojoj novoj pjesmi

Hrvatski glazbenik Damir Kedžo (32) ne priča često o svojem ljubavnom životu, no povodom izlaska njegove nove pjesme 'Poljubi me sad' otkrio nam je koliko mu je ljubav bitna. 

- Puno toga ludoga sam napravio zbog ljubavi. Vozio dva dana da bi zajedno proveli samo tri sata … Zbog ljubavi ste spremni napraviti sve, čak i ono nemoguće, zato je ljubav posebna - rekao nam je Kedžo te dodao kako mu nije neugodno snimati romantične spotove. 

Foto: Promo

- Mislim da samo moraš voljeti. Čak i kad nisam zaljubljen te pjesme me vrate u razdoblja kad sam bio i pjevam ih s čistom emocijom - objasnio je glazbenik koji je na novoj pjesmi radio puna tri mjeseca. 

ISPALI IZ NATJECANJA Stari znanci: Kedžo i Helena se 'ljubili' prije plesanja u showu

- Poljubi me sad je prekrasna ljubavna pjesma s pozitivnom porukom u kojoj se svatko tko je ikada volio i bio voljen može prepoznati. Lijepa je tema o kojoj pjeva i lijepo mi je pjevati ju. Dosta dugo smo radili , svirali i snimali  da bi dobili ovu emociju i priču koju pjesma nosi. Sad kad slušam i gledam final, vidim da je vrijedilo truda. Imam jako lijepu pjesmu i spot. Zadovoljan sam - dodao je Kedžo. 

Foto: Promo

Omišaljski glazbenik ovom pjesmom želi poručiti svima da trebaju širiti ljubav i ljubiti se više.  

- Ono što je dokazano je kako poljubac produljuje životni vijek, zato se ljubite ljudi!  Uz  ovu pjesmu ćete se ljubiti više i češće, svaki put kad je čujete, vjerujte mi na riječ - poručio je Damir, sretan i zadovoljan pjesmom i spotom koje danas predstavlja. Na pjesmi su radili Ante Pecotić (glazba i tekst), Igor Ivanović i Bojan Šalamon Shalla

Foto: Promo

- Pjesma je ljubavna, najljubavnija moguća. Poljupcem možemo puno toga reći, utješiti, biti romantični, strastveni. Vjerujem da će svakog tko sluša posjetiti i potaknuti na najljepše emocije i ljubav - objasnio je Pecotić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (5)
  • Zašto nosi na barci majicu na kratke rukave sad mu se vidi tetovaža ? 😫

    4. 12. 2019,   18:22
  • On je super i neka samo ostane vjeran svom stilu!!!!!Da češće izbaci pjesme bio bi i popularniji,al nije svim pjevačima slava na prvom mjestu..On mi baš i djeluje kao staložena ,skromna osoba...bravo!!!

    4. 12. 2019,   17:57
  • Bravoo!!!!! Divna je :)

    4. 12. 2019,   15:38