Obavijesti

Show

Komentari 8

Zbog 'Prijatelja' izgubila 14 kg: Odbijali su me, bila sam bucka

Zbog 'Prijatelja' izgubila 14 kg: Odbijali su me, bila sam bucka
6

Američka glumica priznala je da je na početku glumačke karijere morala smršaviti 14 kilograma jer je bila prebucmasta zbog čega su je odbili za brojne filmove i serije

VIDEO

Kad je prva epizoda 'Prijatelja' emitirana 1994. godine, gledateljima nije trebalo dugo da zavole lik Rachel Green - lijepe, duhovite i modno osviještene mlade žene. Glumica Jennifer Aniston (50) tad je imala 25 godina, a vrlo brzo je proglašena i jednom od najljepših žena na svijetu.

I dok su brojni obožavatelji zavidjeli glumici na izgledu, nedavno je isplivala informacija da je Aniston u to vrijeme bila pod pritiskom da treba smršaviti. Njezin agent dao joj je do znanja da je prebucmasta i da bi trebala izgubiti nekoliko kilograma. 

- Jela sam previše majoneze i prženih krumpirića - izjavila je Aniston još 1996. godine za Rolling Stone te otkrila kako brojne uloge nije dobila upravo zbog toga što je bila bucmasta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

serija prijatelji 01:24

- Agent mi je rekao direktno da trebam smršaviti i iskreno sam mu bila zahvalna. Odvratna strana Hollywooda je ta što brojne uloge nisam dobila jer su redatelje mučili moji kilogrami - objasnila je glumica koja je tek nakon razgovora s agentom posvetila pažnju zdravijoj prehrani. Izbacila je majonezu i nezdrave grickalice te je počela svakodnevno vježbati. 

21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

- Savjetovala sam se s nutricionistom. Bilo je nestvarno gledati kako mi se tijelo mijenja. Nikad nisam znala da mogu tako izgledati - dodala je glumica koja je vrlo brzo izgubila 14 kilograma. Zdrav način života ubrzo je postao glumičina svakodnevica. 

- Svako jutro popijem vruću vodu s kriškom limuna. Zatim imam privatni sat joge, a nakon joge idem u teretanu - komentirala je jednom prilikom Aniston. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama