Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog škara me nisu pustili u hotel pa me Rebić morao uvesti

None Foto: Instagram/Pixsell 11

Nisam mogao ući u hotel jer sam imao kovčeg s britvama i škarama. Pozvao sam Rebića te je on rekao zaštitarima da sam njihov frizer i da me puste u hotel, kaže Boki

Čim pomislim na Rusiju i nogomet, osmijeh mi se vrati. To su bili prelijepi dani koje nikad neću zaboraviti, govori nam Boris Lipovac Boki (31). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvanaesti igrač Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, 'vatreni brico', otkrio nam je kako se često sjeti naših nogometaša i trenutaka u kojima ih je šišao. 

- Bilo mi je zadovoljstvo. Da me zovu ponovno, odmah bih otišao, ne bih trenutka razmišljao. Već se radujem Europskom nogometnom prvenstvu iduće godine - istaknuo nam je Boki, koji je iz Njemačke za Rusiju letio čak tri puta kako bi sredio 'vatrene' za utakmice s Nigerijom, Danskom i Engleskom.

Foto: Privatni album

Uljepšavanje nogometaša sredio mu je Ante Rebić (25), koji je frizerova stalna mušterija u Frankfurtu. Iako je Boki imao više prilika družiti se s hrvatskim nogometašima, priznaje nam kako mu je prvi susret s 'vatrenima' i dalje najdraži. 

- Svaki put kad se sjetim da me u hotel nisu htjeli pustiti zbog pribora za šišanje, prasnem u smijeh - izjavio je 'vatreni brico'. 

Foto: Privatni album

Naime, frankfurtskom frizeru nije bilo dopušteno ući u hotel zbog strogih sigurnosnih mjera. Sa sobom je imao kovčeg s britvama, škarama i ostalim frizerskim priborom, koji nije mogao proći kroz detektor metala koji je u vrijeme Svjetskog prvenstva postavljen na ulazu u hotel. 

- Nakratko je bilo izvanredno stanje, nisu me htjeli pustiti unutra, pa sam nazvao Rebića - pohvalio se Boki, kojem je brzo u pomoć stigao Imoćanin i rekao zaštitarima da je to njegov frizer te da može slobodno ući u hotel. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Istaknuo je i kako mu je posebno drago što su svi nogometaši u njegovu društvu bili opušteni i otvoreni. 

- Posebno me oduševio Ivan Rakitić jer je jako otvoren i ljubazan, Perišić također, a Vida mi je smiješan i zabavan. Svi su mi simpatični - rekao je Boki. Banjolučanin je sretan što su njegovi sugrađani ponosni što je imao čast šišati 'vatrene'. Komentirao je i kako mu se količina posla od Svjetskog prvenstva povećala te da je postao tražena roba u gradu.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- I dan danas imam dosta mušterija koji traže da ih sredim kao naše nogometaše - pohvalio se Boki, koji je nakon putovanja u Rusiju stekao puno novih klijenata, a zbog popularnosti početkom sljedeće godine otvorit će i drugi salon u Frankfurtu. 

- Salon mi je uvijek dobro išao jer volimo naš posao i trudimo se da to mušterije vide i cijene, ali zbog SP-a salon nam radi još bolje - tvrdi frizer. Osim što je imao čast upoznati naše reprezentativce, upoznao je i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović (50), a u studenom prošle godine ponovno je šišao 'vatrene' prije utakmice s Engleskom. 

- Ja sam samo mislio s društvom malo gledati tekmu. Znam da oni uvijek trebaju frizera, da svi budu lijepo ošišani, onda sam im jednostavno javio da dolazim s priborom i bili su oduševljeni - rekao nam je tad frizer. 

Foto: Privatni album

Na početku je radio frizure igračima, a onda mu je u jednom trenu u Rusiji pod škare došao i Zlatko Dalić (52). Imao je pune ruke kose jer je tad šišao sve nogometaše od reda. U slobodno vrijeme na njegova vrata u Frankfurtu, kaže, došli su mu Tin Jedvaj (23) i Ivica Olić (39). Jedva čeka iduće prvenstvo, kad će opet moći šišati naše 'vatrene' i družiti se s njima.

Komentari (5)
  • e sad ste bogami pretjerali s tim, šta je sljedeće? čistačica vatrenih

    16. 7. 2019,   19:35
  • Joj naporni ste

    16. 7. 2019,   19:31
  • Banjolučanin? Molim ispravak u Banjaučanin...

    16. 7. 2019,   20:28