Obavijesti

Show

Komentari 15

Zbog velikih novčanih gubitaka otkazana revija seksi Anđelica

Zbog velikih novčanih gubitaka otkazana revija seksi Anđelica
7

Modeli tvrde da Victoria's Secret nije dovoljno napravio kako bi ih zaštitio od seksualnog uznemiravanja, a smeta im i neprekinuta suradnja s ljudima optuženima za silovanje

VIDEO

Jedan od najpoznatijih brendova za donje rublje na svijetu 'Victoria's Secret' službeno je otkazao godišnju modnu reviju. Razlog tome je navodno poražavajuća gledanost revije koja se na televiziji emitira od 1995. Iako je ova revija dugi niz godina smatrana bitnim događajem u svijetu mode, u posljednje vrijeme vlasnici brenda shvatili su kako je revija potpuno neisplativa jer joj je pala popularnost. 

Problem predstavlja i nezadovoljstvo kupaca koji smatraju kako ne mogu svi imati savršene mjere kao 'Anđelice' Adriana Lima (38), Gigi Hadid (24) i Kendall Jenner (24), a uz to brendu se zamjera i seksizam. 

Défilé Victoria

U kolovozu ove godine više od stotinu manekenki, uključujući Doutzen Kroes (34), Iskru Lawrence (29) i Christy Turlington (50) potpisalo je otvoreno pismo upućeno brendu i njegovim sestrinskim brendovima.

Modeli tvrde da Victoria's Secret nije dovoljno napravio kako bi ih zaštitio od seksualnog uznemiravanja, a smeta im i neprekinuta suradnja s ljudima optuženima za silovanje. 

Pixsell

- Ovo pišemo jer smo zabrinute za dobrobit manekenki i mladih djevojaka koje žele postati modeli Victoria's Secreta. U posljednjih nekoliko tjedana čule smo za brojne optužbe za seksualno uznemiravanje, navodno silovanje te seksualno trgovanje modelima. Iako optužbe nisu usmjerene izravno protiv Victoria's Secreta, jasno je da vaša tvrtka ima ključnu ulogu u popravljanju situacije - stoji u pismu naslovljenom 'Vrijeme je za poštovanje'.

Manekenke se nisu ustručavale spomenuti i konkretna imena: financijski savjetnik Jeffrey Epstein optužen je za trgovanje mladim djevojkama, a fotografi Timur Emek, David Bellemere i Greg Kadel za seksualno uznemiravanje.

Model Adriana Lima presents a creation with others during the 2018 Victoria

- Uznemirava činjenica da su ovi muškarci iskoristili poslovne veze s Victoria's Secretom da bi namamili i zlostavljali ranjive djevojke - dodale su.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš