Obavijesti

Show

Komentari 26

Žele više vrućih scena: Andrija i Anđelka spašavaju i brakove

Žele više vrućih scena: Andrija i Anđelka spašavaju i brakove
4

Andrija i Anđelka osvojili su regiju nakon što je njihov prelazak preko slovenske granice i zabavan razgovor sa slovenskim graničnim policajcem postao viralni hit

VIDEO

Devetogodišnja kći mojih prijatelja došla je mami i tati u sobu te im je rekla: ‘Vi ste isti kao Andrija i Anđelka. Samo je njima seks bolji’, rekao nam je Andrija Milošević (37).

Crnogorski glumac i kolegica Anđelka Prpić (31) zvijezde su srpske humoristične serije ' Andrija i Anđelka' koja se odnedavno i kod nas prikazuje. Obožavatelji im stalno prilaze, a najviše ih je, kažu, iznenadilo što klinci obožavaju seriju.

- Kolegica mi je nedavno rekla kako je njezina kćer rekla da će roditi Andriju kad odraste - smije se glumac, koji trenutačno u Beogradu snima nove epizode hit serije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:24

Muškarci ga kopiraju

Na društvenim mrežama redovito prima molbe poput 'Budi nježan s Anđelkom da ovaj moj kreten shvati da mora malo pokazati osjećaje'.

- Muškarci su se poistovjetili s mojim likom pa su ga počeli kopirati. Meni je bila želja ‘isfurati’ modernog Homera Simpsona - govori Andrija.

Dodaje da glumi pravog Balkanca, ali da ipak opere suđe, usisa, pospremi stan...

- Možda jedan takav muškarac vidi to i pomisli: ‘Može se i ovako biti frajer, a ne samo lupati šakom o stol’ - rekao je glumac. Dodaje da djevojke traže da snimaju više ljubavnih scena. I Anđelka je počela spašavati veze i brakove.

Sličnosti s likovima

- Nedavno mi je mladić pisao da ga je djevojka ostavila i da snimimo epizodu u kojoj bi je ohrabrila da ga primi natrag - kaže srpska glumica. Dodaje da joj je prijateljica ispričala kako ju je sin tješio riječima: 'Ako se ti i tata razvedete, nemoj se brinuti. On će se oženiti s Anđelkom pa ću imati dvije super mame'. Anđelka je, kaže, počela sve više nalikovati na svoj lik iz serije.

- Čim dođem na set, postajem šlampava i rušim stvari, baš kao i Anđelka - rekla je glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...