Obavijesti

Show

Komentari 36

Želi biti kao Barbie: 'U grudima imam četiri kilograma silikona'

Želi biti kao Barbie: 'U grudima imam četiri kilograma silikona'
12

Korigala je nos, grudi, usta... Barem dvaput, triput tjedno ide u solarij, redovito trenira te ide na manikuru i pedikuru. O svojim estetstkim pothvatima redovito obaviještava svojih 271.000 pratitelja na Instagramu

VIDEO

Influencerica iz Berlina Paris Herms (28) ovisnica je o plastičnim operacijama. Potrošila je više od 30.000 funti, odnosno 250.000 kuna na sve korekcije koje je na sebi napravila. Već sa 17 godina se podvrgnula prvoj operaciji kad je korigirala usne, a godinu dana nakon povećala je grudi prvi put. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

- Tad sam bila toliko uzbuđena, ali tako je sa svakime tko ide 'pod nož'. Kad su mi liječnici uklonili zavoje nakon dva tjedna, pomislila sam da su mi grudi lijepe, ali premale - prepričala je svoju prvu operaciju grudi. U svaku je tad ubrizgala po 400 grama, a potom se predomislila i odlučila se na još.

Dvije godine nakon ponovno je išla povećavati grudi, pa je stavila u svaku po kilogram. I to nije bilo dovoljno. Naposljetku u svakoj dojci ima po dva kilograma silikona.

Korigirala je i nos, a svaki tjedan ide barem dva, tri puta u solarij, redovito trenira te ide na manikuru i pedikuru. O svojim estetstkim pothvatima redovito obaviještava svojih 271.000 pratitelja na društvenoj mreži. 

Paris je odrasla bez roditelja, samo s bakom koja ju je odgojila te još uvijek živi s njom. Kad god joj da novca za rođendan ili Božić, ona ih sačuva kako bi imala za operacije. 

- Nije mi samo baka, ona je i moja najbolja prijateljica. Uvijek me podržava iako trenutačno misli da trebam stati s operacijama. Naravno, ne slažem se s njom u tome - rekla je Herms. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor