Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želi biti originalna: Ozana je došla iz Irske zbog Videostara

None Foto: Josip Regovic/PIXSELL 8

U KONTRA SMJERU Ozana Mileusnić vratila se iz Irske, gdje trenutačno radi u lancu brze prehrane, samo kako bi sudjelovala u JoomBoos Videostaru

Iako je svoju prijavu za Videostar poslala doslovno u zadnji čas, 23-godišnja Karlovčanka Ozana Mileusnić, koja nešto manje od godinu dana živi i radi u Maynoothu u Irskoj, svojom energijom i neobičnim duhom osvojila je mentore youtubere Petru Dimić, Matiju Lazarevića LayZ-ja i Filipa Dejanovića TheSikrta i prošla u finale.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Upala je u LayZ-jev tim i priznala da je prijavu pripremala još od rujna, ali je nije mogla poslati dok sve nije bilo potpuno savršeno.

- Ja sam prijavu spremala dugo, sa svojim prijateljem, sve je snimljeno u Irskoj, ali nisam si mogla dopustiti da je pošaljem ranije jer mi nije bila dovoljno savršena. U ponedjeljak predvečer vidjela sam da imam hrpu mailova, poruka, poziva. Sve su to bile poruke JoomBoos tima koji mi javlja da sam prošla u finale i da bih trebala potpisati ugovor i doći na snimanje u Zagreb. Ništa mi nije bilo jasno - kaže.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon završetka ljetne sezone otputovala je u Irsku, gdje trenutačno radi noćne smjene u lancu brze prehrane, ondje je našla svoje mjesto i otvorila se novim mogućnostima te je počela raditi na ostvarivanju svoje želje da bude nova JoomBoos Videostar zvijezda.

- Moja vizija YouTube-a je bila drugačija, ja želim biti potpuno luda, u stilu Lady GaGe koja je moj veliki idol. Želim biti autentična - priča Ozana.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Želi biti inspiracija svima koji se osjećaju odbačeni. I sama je kao tinejdžerica u školi bila odbacivana i zbog toga želi djeci danas poručiti da biti drugačiji nije loše i da se toga nikad ne bi trebali sramiti.

- Videostar je za mene najveća prilika za uspjeh. Ako pobijedim, spremna sam se odreći života u Irskoj. Spremna sam se vratiti u Hrvatsku i živjeti i snimati ovdje. Želim svoj uspjeh usmjeriti u to da promijenim društvo na bolje – dodaje Ozana.

Tema: JoomBoos

Komentari (9)
  • Curi želim svu sreću a pogotovo da ju nađe ovdje doma u hrvatskoj, ali..... "spremna sam se odreći svoga života u irskoj...." a kasnije piše da radi u lancu brze prehrane :) mora da je fenomenalno u irskoj raditi u mcdonaldsu :)

    28. 10. 2018,   19:10
  • Jel to Ozana Sendvič od Tikvica?

    28. 10. 2018,   19:20
  • U Mcdonaldsu se rinta za minimalac...Zar je čudo nekom da je od toga odustala

    28. 10. 2018,   19:10