Obavijesti

Show

Komentari 24

Želi biti pjevačica: Antonija je krenula stopama pokojne majke

Želi biti pjevačica: Antonija je krenula stopama pokojne majke
3

Željka Kihalić godinama je pjevala u zboru Slavulj, a Antonija ima svoj bend ALF acoustic band i želi se proslaviti kao pjevačica te se trenutno natječe u showu 'Zvijezde'

VIDEO

Otac pjevačice Antonije Kihalić počinio je trostruko ubojstvo. U suprugu Željku i njezine dvije prijateljice ispalio je po dva hica iz pištolja.

Prije nastupa u showu “Zvijezde”, talentirana Antonija (24) šokirala je gledatelje tragičnom pričom iz 2005.

- Imala sam 13 godina, moj tata ih je ubio, a onda se 2007. objesio u zatvoru. Brat i ja bili smo kod bake i djeda - započela je Antonija kroz suze svoju tužnu priču.

Vlastimir Kihalić se sam predao policiji i priznao ubojstva. Dobio je 40 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Antonija nas je svojim glasom odvela u drugu dimenziju ❤❤❤ #zvijezdeRTL

Posted by Zvijezde RTL on 19. svibnja 2017

Motiv zločina bio je to što se supruga Željka htjela razvesti od njega. Prijateljice su je podržavale u toj odluci pa je ubio i njih.

Na majčinu pogrebu s bratom Marijem nosila je bukete bijelog cvijeća. Nakon dvije godine robijanja otac se ubio u lepoglavskom zatvoru. Bio je u ratu i patio je od PTSP-a. Antonija je dodala kako je tata bio u jako lošem stanju. Tražio je liječničku pomoć, ali je u zatvoru, dodaje Antonija, nije dobio na vrijeme.

Tragedije je nije pokolebala

Prošle je godine diplomirala pjevanje na zagrebačkoj Akademiji glazbene produkcije. Osvojila je i prvo mjesto na natjecanju “Prvi glas Petrinje”.

Nastupom u showu “Zvijezde” zadivila je žiri interpretacijom pjesme “House Of the Rising Sun” i ušla u drugi krug. Članica žirija Remi rekla joj je kako se raduje što će se družiti u showu.

Obiteljska tragedija nije je pokolebala da se bavi onim što najviše voli i bude ustrajna u ostvarenju snova. Antonija pjeva u tročlanom bendu ALF acoustic band, a osnovala ga je lani. Osim u Petrinji, nastupali su i u Zagrebu i Sisku. Izvode od svakog žanra ponešto, osim, kako kaže, “narodnjaka”.

- Zasad je teško reći koji su nam planovi, tek smo krenuli. Nadamo se da će ljudi prepoznati to što radimo i volimo - rekla nam je Antonija.

'Mama je bila omiljena u zboru'

No ALF acoustic band nije joj prvi projekt. Prije toga pjevala je u bendu Forte Acoustic, ali nisu zaživjeli jer nisu stizali uskladiti fakultetske obveze i probe.

Kaže kako obožava glazbu jer pomoću nje prenosi emocije. Glazbeni talent naslijedila je od majke. Željka je godinama pjevala u zboru Slavulj u Petrinji, a prema riječima tadašnjeg ravnatelja zbora Josipa degl’Ivellia, to joj je bio drugi dom. Dodao je i kako joj je mama bila omiljena u zboru koji joj je, barem nakratko, bio utočište od problema.

- Trenutačno mi je u životu podrška dečko. Ponekad dok pjevam, pjesma me zna podsjetiti na tragične događaje u mojem životu. Probude se osjećaji koje pokušavam prenijeti na publiku - rekla je mlada pjevačica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'