Obavijesti

Show

Komentari 148

Želi li to Mačić postati Praščić? Napumpao obraze u Londonu

Želi li to Mačić postati Praščić? Napumpao obraze u Londonu
7

Mačak je prezadovoljan rezultatom, a osim što je smanjio nos i izbijelio zube, u Londonu je 'peglao' i bore. Uspoređuju ga s Ninom Morić zbog brojnih operacija

VIDEO

Marko Grubnić (29), koji je nedavno napumpao' obraze, u središtu Zagreba skrivao je lice iza Guccijevih naočala jer ima podljeve od uboda injekcijom. No nakon što smo ga ulovili, nasmijao se i priznao nam novi estetski zahvat kojeg je, doznajemo, platio oko 5500 kuna.

- Mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom - pohvalio se Modni Mačak. Nakon što je smanjio nos i izbijelio zube, u Londonu je bio na “peglanju” bora. Napunio je obraze restilanom kod “kralja botoksa” Nikole Milojevića. Restilan je vrsta hijaluronske kiseline koju poznati mahom ubrizgavaju. Obrazi će mu biti napuhnuti šest mjeseci do godinu dana. Do dr. Milojevića došao je čitajući britanske dnevne novine The Sun, u kojima je liječnik komentirao Madonnin novi izgled. Pjevačica je u lice ubrizgala botoks. Čitajući članak Marko je zaključio kako je taj liječnik stručnjak. Injekcija ga je, kaže, malo boljela, no 'preživio' je. Uspoređuju ga s Ninom Morić (34), čije je lice operacijama postalo neprepoznatljivo. No Marko smatra da je hrvatska manekenka i dalje prekrasna.

- Godi mi usporedba s njom jer je jedna od najljepših Hrvatica - kaže Mačak, koji je opsjednut izgledom.

U beogradskom frizerskom salonu napravio je scenu. S prijateljima je slavio Novu godinu, u koju je morao ući sa savršenom frizurom. 'Sad stanite svi!', povikao je u salonu nezadovoljan frizurom. Frizerka je morala slušati njegove upute. Na dočeku u klubu mnogi su ga prepoznali i pokušali mu dotaknuti 'šiljke' na što je, doznajemo, 'pošizio. Bojao se da mu ne unište frizuru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stavio plavu periku i pozirao kao Jelena Rozga    

Marko Grubnić rado na Facebook stavlja fotografije promjena svojih imidža. Stavio je i fotografiju na kojoj je zamotan u zavoje nakon dermoabrazije lica. Probao je i botoks. Sad je na “fejs” stavio fotografiju s plavom perikom i pozirao poput omiljene pjevačice Jelene Rozge.    

Silikonska Nina ideal mu je ljepote   

Dok Ninu Morić kirurzi kritiziraju zbog pretjerivanja s estetskim operacijama, Mačku je savršena. Nina je povećala usne, stanjila nos, stavila botoks i 'napumpala' obraze. 

Sanja se jedva može nasmijati  

Sanja Duggan povećala je usnice, navodno smanjila nos, ubrizgavala botoks i 'napumpala' obraze. Mnogi smatraju kako sve više podsjeća na voštanu figuru i da nema mimiku.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama