Obavijesti

Show

Komentari 86

Želi se proslaviti: Ana za Big Brother 'sredila' nos i liniju

Želi se proslaviti: Ana za Big Brother 'sredila' nos i liniju
10

NOVE 'NADE' REALITYJA Splićanin Gabrijel prepustio se ‘strastima’ na bini s Karleušom, a Zagrepčanka Ana u realityju se želi proslaviti kao Soraja te je pozirala našem fotografu Pixsella Petru Glebovu

VIDEO

Zagrebačka hostesa Ana Kovačec (24) nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala u Big Brother kući. Dosad je u Srbji povećala grudi i usne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:20

- Ondje je jeftinije i kvalitetnije u usporedbi s nama. Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - kaže Ana.

Uzora, tvrdi, nema, nego kaže da je uzor sama sebi, iako joj Soraja “izgleda predobro”. Ana zasad ne zna hoće li raditi još operacija i trenutačno je zadovoljna izgledom. Nakon povratka iz Beograda u Zagreb “priveli” smo je u studio 24sata kako bi nam pokazala draži kojima namjerava zavoditi sustanare u izolaciji. Na snimanju se skinula u toples, a grudi je prekrila kosom.

- Nije mi bilo neugodno - kaže Ana.

Nije sigurna koji je njezin najjači adut. To bi trebalo pitati muškarce, tvrdi.

- Govore mi da imam lijep osmijeh i oči - govori Ana. Ističe da je iskrena i otvorena te da su joj to najjači aduti.

Ništa trening, samo prehrana

- Da me dečko prevari, ne bih sjedila kod kuće prekriženih ruku. Ne varam prva, ali ako me dečko ne doživljava, vara ili se nalazi s nekom, neću kao jadnica trčati za njim i govoriti mu zašto me ignoriraš. Krenut ću dalje, neću se ponižavati - odlučna je Ana. Liniju održava prehranom. Tvrdi da izbjegava ugljikohidrate i šećere iako je slaba na čokoladu. U teretanu ide, kaže, nekoliko puta godišnje. Ne vjeruje da će se u “Big Brotheru” zaljubiti.

9
| Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Sotheby's/Privatni album

- Volim da su dečki duhoviti. Ne da mi pričaju viceve, ali da mi je zabavno s njima. Nikad nisam voljela prenabildane dečke. To je lijepo za vidjeti, ali nikad nisam bila u vezi s takvim. Uvijek sam imala dečke sa škembicom. Volim fino ugojene, to su za mene muškarci. Koji znaju uživati u životu. Da jedemo oboje jer ja volim puno jesti - kaže Ana. Nije sigurna bi li se mogla poseksati pred kamerama.

- Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi u showu - tvrdi Ana. Kaže da je “valjda” u vezi. Ima dečka s kojim često prekida i miri se. On je podržava oko ulaska u izolaciju. Cilj joj je malo se ispromovirati i eventualno osvojiti neki novac koji bi uložila u pokretanje brenda muške odjeće i obuće.

U Big Borther kuću mogao bi ući još jedan kandidat koji je bio na audiciji. Riječ je o konobaru i bivšem manekenu Gabrijelu Odži (23). Njega je prije dvije godine “privela” Jelena Karleuša na njezinu nastupu u Mostaru. Rastrgala mu je košulju i skinula ga na pozornici. Izvukla ga je iz publike iz prvih redova i razodijevala pjevajući “Ide maca oko tebe”.

'Seve mi nije neka zvijezda'

- U počektu mi je bilo neugodno ispred toliko ljudi, no onda sam se opustio. Jelena je najveća balkanska zvijezda. Veća i od Severine. Seve mi nije neka pjevačica iako je dobra zabavljačica i napravi vrhunsku atmosferu. Ali Jelena je bez dlake na jeziku. Njezina glazba i stil su mi svjetski - rekao je Gabrijel prijateljima. U ponedjeljak je napunio 23 godine. Proslavio ih je prije nekoliko dana u splitskom klubu. Nije ljubitelj alkohola, ali kad izađe, voli se opustiti uz nekoliko čašica pića.

Završio je za kemijskog tehničara, no htio bi biti frizer. Stalno eksperimentira s frizurama pa je imao i plavu kosu te nosio pletenice. Želja mu je malo se nabildati pa trenira s girjama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama