Obavijesti

Show

Komentari 186

Želi uzeti sina: Ron od Borne traži 19.150 kuna alimentacije

Želi uzeti sina: Ron od Borne traži 19.150 kuna alimentacije
5

NAJTEŽI DANI Borna Rajić je potražila pomoć ženskih udruga i policije, a izraelski dizajner najavljuje da uskoro stiže u Zagreb po njihova petogodišnjeg sina Rafaela

VIDEO

Ron Hale (42) tvrdi da je Borna Rajić (45) bankrotirala, no izraelski dizajner ne odustaje od potraživanja rekordne alimentacije od 19.150 kuna, koju je odredio pariški sud. Ona ga je zbog toga javno prozvala.

- Ovako gospodin Hale brine za Rafaela. Poslao je elektroničku poruku u kojoj mi je dostavio svoje podatke i broj bankovnog računa na koji traži da mu uplatim 38.300 kuna za alimentaciju i sudske troškove. Za Rafaela nije ni pitao - napisala je Borna na društvenoj mreži. U borbi za skrbništvo nad sinom Rafaelom (5), tvrdi, potražila je pomoć policije, centra za socijalnu skrb, ali i Kuće za ljudska prava te ženske udruge B.a.B.e.

- Znate li da gospodin Hale u Americi nema službeni status, da je čovjek koji u posljednjih deset godina nema ni dana radnog staža te da je i dalje bez posla - rekla je Zagrepčanka, kojoj je nakon razvoda od supruga Luke Rajića (51) pripalo 40 milijuna eura.

Francuski sud nepravomoćno je odlučio Bornina najmlađeg sina dodijeliti ocu koji živi u SAD-u, ali ona će se, najavljuje, na tu odluku žaliti. Kako nam je objasnila njezina odvjetnica Jasmina Biloš, francuski sud donio je odluku bez da je Bornu saslušao, a nije uzeo u obzir sve okolnosti i to da Rafael odrasta u adekvatnim uvjetima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Jurica Galoić/Pixsell

- Smatramo da pariški sud nije nadležan donositi odluke jer više nitko od njih troje tamo ne živi niti ima boravište. Rafael od rođenja ima prebivalište u Hrvatskoj- kaže odvjetnica. Hale je najavio da će doći u Hrvatsku po sina čim ga pozovu hrvatske institucije - policija ili Centar za socijalnu skrb. Rajić je zatražila da se otac sa sinom susreće pod nadzorom stručnjaka.

- Dječak nema nikakve komunikacije s obitelji. Skrbništvo je izgubila lani u prosincu. Sudac je rekao da Borna može vidjeti sina za Božić i da ga vrati ocu u Kaliforniju, no ona ga je zadržala u Zagrebu - rekli su Ronovi prijatelji.

Borna istodobno na društvenim mrežama objavljuje fotografije sebe i Rafaela kako šeću Zagrebom te se igraju s njezinom trojicom sinova, Lukom, Bornom i Franom, koji su privrženi mališanu.

Nakon kraja petogodišnje veze Ron je u dva navrata pokušao dobiti skrbništvo nad sinom. Francuski sud je dvaput presudio u Borninu korist, a treći put nepravomoćno u Ronovu.

Dosad je Ron sina viđao jedan dan u tjednu i jedan vikend svaki drugi tjedan. Kad se Hale nedavno preselio iz Francuske u SAD, Borna tvrdi, nije radila probleme oko susreta oca i sina, iako je to značilo dulja putovanja za dječaka i veće troškove.

- Čak i kad je on tamo započeo novi život, nisam komplicirala niti branila sinu susrete s njim. Ponekad su bili u Americi, a ponekad su putovali u Izrael - rekla je nedavno Borna koja sina odgaja u skladu sa židovskim običajima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom