Obavijesti

Show

Komentari 6

Željka se vratila u show: 'Sin je u vrtiću dok sam na snimanju'

Željka se vratila u show: 'Sin je u vrtiću dok sam na snimanju'
5

Do posljednjeg trenutka Tomislav i Ivan nisu znali tko će sjesti na treću stolicu u žiriju, ali su, kako su rekli u prvoj epizodi sedme sezone, iščekivali da to bude upravo Željka

VIDEO

Gurmanka Željka Klemenčić (40) vratila se u žiri kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' nakon dvije i pol godine. Nije je bilo na televizijskim ekranima zbog rođenja djeteta. Njezin sin Pero sad je krenuo u vrtić, a ona se pridružila Tomislavu Špičeku (44) i Ivanu Pažaninu (34). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Do posljednjeg trenutka Tomislav i Ivan nisu znali tko će sjesti na treću stolicu u žiriju, ali su, kako su rekli u prvoj epizodi sedme sezone, iščekivali da to bude ona. 

- Prelazak s ritma dvoipolgodišnjeg 'stay at home majčinstva' protkanog freelancerskim poslovima na angažman u studiju bila mi je velika promjena, ali i sasvim dobrodošla. Zaželjela sam se ozbiljnije raditi, pa mi je i ovo snimanje došlo u pravom trenutku - rekla je Željka za Gloriju.

Dok je ona ne snimanju, sin je u vrtiću te je, kaže Željka, takav bio i plan prije nego je saznala da će snimati. 

- Nikome od nas ta prilagodba nije bila najlakši period u životu, ali odradili smo to junački - kaže članica žirija. Dok je bila na dvogodišnjoj pauzi, vrijeme je provodila doma sa sinom. 

- Produljeno ostajanje s djetetom - to je ujedno i privilegija i teži put. To je bila moja želja i čvrsta odluka, odabir prioriteta. I jako sam sretna što smo imali to vrijeme, to je nenadoknadivo - kaže Klemenčić. 

Špiček i Pažanin su sretni što im se Željka vratila.

- Stvarno mi je drago što se vratila jer Željku volim kao osobu. Zajedno smo radili i u prvoj sezoni te se jako dobro poznajemo i nadopunjavamo u emisiji jer imamo slična razmišljanja. Tako da već znam što od nje mogu očekivati i u ovoj sezoni - rekao je Tomislav. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni