Obavijesti

Show

Komentari 0

Željko Pervan preimenovao varaždinski band u Prvi April

Željko Pervan preimenovao varaždinski band u Prvi April
1

Mladi varaždinski band ''PRVI APRIL'' nedavno je predstavio svoj prvi spot za singl ''NE TREBA MI PUNO''. Band koji je godinama djelovao pod imenom ''Acoustic band'' prvog je travnja svoje ime trajno promjenio u ''PRVI APRIL''. 

VIDEO

U prepunom čakovečkom klubu PALADIN mladi Varaždinci su svojoj publici predstavili svoje novo ime, novu pjesmu i novi spot.

Promociji su se pridružili mnogi mladi bandovi koji su došli podržati svoje kolege, među kojima su bili i Mejaši, Pirati, Kumovi… Okupljeno mnoštvo najprije je uživalo uz ''stand-up'' Željka Pervana koji je nakon svog programa bandu na spektakularan nači promjenio ime.

Za pjesmu ''Ne treba mi puno'' tekst je napisao Fayo, a mladi producent Luka Kovačić  bio je zadužen za glazbu i aranžman. Za produkciju spota bio je zadužen Marlon Janiček .

''Mnogima je u startu bila čudna promjena našeg imena, ali odlučili smo se na to i po prvim reakcijama nismo pogriješili. Za naš novi singl zaduženi su Fayo i Luka Kovačić s kojima smo se odlično slagali u studiju i vjerujemo u uspješnu daljnju suradnju – rekao nam je Ivan Kukec, frontman PRVOG APRILA.

YOUTUBE LINK:

https://www.youtube.com/watch?v=5RVY3RsGl1w

LINK ZA SKIDANJE PJESME:

http://public-event.hr/prviapril/?mode=otvori&mapa=mp3_prviapril

Više o bandu PRVI APRIL potražite na njihovoj facebook stranici:

https://www.facebook.com/PrviaAprilOfficial

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu