Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena optužila Cubu Goodinga Jr. za 'ličko rukovanje' u klubu

None Foto: 5

Influencerica Claudia Oshry u televizijskom showu progovorila je o glumcu Cubi Gooding Jr. i incidentu koji se dogodio kad je imala samo 16 godina

Nakon što je prošli tjedan policija u New Yorku dobila prijavu protiv Cube Goodinga Jr.-a (51) za navodno seksualno zlostavljanje koje je glumac opovrgnuo, javile su se nove žrtve. Influencerica Claudia Oshry (24) u emisiji 'The Morning Toast' izjavila je kako ju je glumac fizički napastovao kada je imala 16 godina. 

Chicago Musical  - West End launch ZGRABIO ŽENU ZA GRUDI Čeka ga zatvor: Cuba Gooding Jr. optužen za fizičko nasilje

- Na kraju dana, ne znam jesam li se ikad smatrala žrtvom seksualnog napada. Postoje ljudi koji su stvarne žrtve i nikad se ne bi uspoređivala s njima. Ipak, kad sam išla u srednju školu, Cuba Gooding Jr. stavio je prst u moju stražnjicu. Sada je to samo dio onoga što jesam i moje priče - ispričala je influencerica koja je tada imala 16 godina.

(Inače, za stavljanje prsta u anus je gospićki sudac 2005. ustvrdio da je riječ o činu 'istovjetnom rukovanju'. Zbog takve je skandalozne formulacije ubrzo skovan izraz 'ličko rukovanje'.)

Incident se navodno dogodio u noćnom izlasku, a Oshry tvrdi kako je glumac iskoristio gužvu kako ga nitko ne bi primijetio. 

- Nisam otišla na policiju jer sam bila maloljetna klinka u klubu i mislila sam da ću biti u nevolji ako priznam što se doista dogodilo. Tako da sam samo zatvorila usta - objasnila je. Sljedeći dan odmah je reagirao odvjetnik glumca, Mark Heller, negirajući tvrdnju.

- Cuba tvrdi kako se ovaj incident nikad nije dogodio - izjavio je Heller. 

FILE PHOTO: Actor Cuba Gooding, Jr. poses with his father Cuba Gooding, Sr. as they arrive for the film's premiere in Beverly Hills | Autor: FRED PROUSER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: FRED PROUSER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Oskarovac se pojavio u brojnim filmovima, uključujući 'Jerry Maguire', 'Časni ljudi', 'Radio', 'Žestoki momci'. Ulogom u 'The People v. O.J. Simpson' nominiran je 2016. za Emmy Awards. Gooding Jr. je u privatnom životu proživljavao teške trenutke posljednjih nekoliko godina. Nakon 22 godina braka, 2017. razveo se od učiteljice Sare Kapfer (50) s kojom je bio u vezi u od srednje škole i imaju sinove Spencera (25) i Masona (22) te kćer Piper (14). Nekoliko mjeseci nakon razvoda, pronašli su njegovog oca, pjevača i glumca Cuba Goodinga Sr. mrtvog u autu.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Komentari (2)
  • Svaki put kad čujem izraz "influencer/ica" opadne mi IQ za jedan bod.

    18. 6. 2019,   21:29
  • Zatvorske kazne onima koji se nakon 15-20 godina sjete da su bili zlostavljani. To je u Americi postala moda, odaberi nekog poznatog, kaži da te zlostavljao prije 20 godina i bit ćeš poznat i "influencer". Baš odvratno...

    19. 6. 2019,   09:57