Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ženama treba zabraniti voziti, a to misli i 70 posto Hrvata'

U socijalnom eksperimentu, Youtuber Magic Leon odlučio je testirati Hrvate. Jesu li žene samo za kuhaču, mogu li odbiti seks i treba li im zabraniti da voze samo su neke predrasude u koje i danas mnogi vjeruju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

O ženama za volanom mislim kao i 70 posto Hrvata, a to je da im ne treba vozačka dozvola - uvjeren je jedan Zagrepčanin.

Povodom međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama JoomBoosov Youtuber Magic Leon odlučio se uhvatiti u koštac sa predrasudama. Izašao je na ulicu i Zagrepčane ispitivao što misle koje su posljedice kad žena odbije seks? Osim u kuhinji gdje je ženama još mjesto? Što napraviti kad žena stalno i stalno kvoca? Što mislite o ženama za volanom?

Dok bi se većina ispitanika maknula od žene koja im stalno kvoca bilo je i onih koji bi je odmah ostavili. Slično bi se dogodilo i kad bi ih odbila za seks. 

- Odmah bi je ostavio i našao drugu - kazao je drugi prolaznik.

No ne slažu se svi s tim.  Što Hrvati misle o ženama pogledajte u videu:

 

 

 

 

 

Ne propustite novu epizodu Videostara:

 

 

 

 

Tema: JoomBoos

Komentari (444)
  • Ljudi su toliko zaostali da još uvijek na temelju nasljednih osobina (spol, rasa, nacija,..), a ne stečenih (dobar, loš, pametan, glup,...) zaključuju o drugima. Nažalost, loših vozača ima sve više (po meni su najgori oni koji misle da je cesta njihovo privatno vlasništvo i da samo oni zaslužuju biti na njoj, a svi drugi se trebaju maknuti). Takvih vozača ima u muškom i ženskom obliku. Glavne karakteristike su im bahatost, sebičnost i glupost, i uvjereni su da pravila za njih ne postoje.

    26. 11. 2017,   13:11
  • Ja vozim od kuće, a ona natrag kuci! Prije bi dao svoju vozačku nedo njenu!

    26. 11. 2017,   12:44
  • ajde stavite podatak koliko nesreća ima zbog alkohola u krvi naravno obično su to muški alkići....

    26. 11. 2017,   12:56