Obavijesti

Show

Komentari 6

'Zezali' ju zbog velikih ušiju, a prije muža imala jednog dečka

'Zezali' ju zbog velikih ušiju, a prije muža imala jednog dečka
12

Borila se s depresijom, a jednom je priznala je da je u djetinjstvu bila na meti vršnjaka zbog velikih ušiju. Zaslužna je i za ulazak nove riječi u vokabular...

VIDEO

Pjevačica Beyonce Knowles napunila je 38 godina. Rođena je 4. rujna 1981. u Teksasu, a glazbom se bavi od djetinjstva. Prve veće uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny's Child, s kojim je prodala više od 50 milijuna albuma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Najviše puta u povijesti glazbe bila je nominirana za nagradu Grammy te je prva žena koja je 2010. u jednoj jedinoj noći osvojila čak šest Grammyja. Osim pjevanjem, bavi se i glumom, a cijelu plaću koju je zaradila na filmu 'Cadillac Records' dala je u dobrotvorne svrhe, organizaciji koja se bavi rehabilitacijom ovisnika o heroinu.

Njezino srednje ime je Giselle, no pjevačica ima mnoge nadimke, a neki od najpoznatijih su BeyBQueen B i Kraljica popa. Prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga i oca svoje djece, Jay-Z-ja (49), Beyonce je imala samo jednog dečka, i to u razdoblju od dvanaeste do sedamnaeste godine.

U kampanji za jedan modni brend, pjevačica se 2013. protivila da njezine fotografije budu fotošopirane jer je smatrala da tijelo treba biti prirodno, bez uljepšavanja. U intervjuu za časopis People priznala je da je u djetinjstvu bila na meti vršnjaka zbog velikih ušiju. Jednom drugom prilikom spomenula je da je taj dio tijela i danas čini nesigurnom te da nosi ogromne naušnice baš zato da bi sakrila uši.

Inače, Beyonce se borila s depresijom, a to je razdoblje njezinog života počelo kad se našla pod optužbama javnosti da je ona kriva za raspad grupe Destiny’s Child. Mnogi su tada su smatrali da su pjevačice LeToya Luckett (38) i LaTavia Roberson (37) grupu napustile zahvaljujući njoj.

Michael Jackson imao je presudan utjecaj na njezinu odluku da postane pjevačica. Njegov koncert bio je prvi koncert na kojem je ikada bila, a u jednome je intervjuu izjavila da je nikada ne bi zainteresirala glazba da nije bilo njega Jacksona. 

Beyonce i glumica Gwyneth Paltrow (46) najbolje su prijateljice još iz djetinjstva, a sada se druže i njihova djeca: Beyonceina kći Blue Ivy (7) i glumičini Apple (15) i Moses (13). Osim Blue Ivy, pjevačica ima i blizance Rumi and Sir (2).

Beyonce je zaslužna za ulazak nove riječi u vokabular. To je riječ 'bootylicious', koja se danas službeno koristi u engleskom jeziku. Kao dijete, pjevačica je obiteljskim prijateljima svojih roditelja plaćala pet dolara da bi je gledali dok nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin