Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niko se sa Zrinkom ljubio noću, a Čarli u tajnosti zaveo Franku

None Foto: PIXSELL 11

Ćorluka je upoznao Franku na Zrću u Novalji, a Niko Kranjčar u Londonu je 'upecao' Zrinku Cvitešić. U početku su skrivali svoju ljubav, a onda su se prepustili i svima dali do znanja da se vole

Ljubav u načelu nadahnjuje, oslobađa, čini boljima, punijima... No čini se da nije baš uvijek tako. Često nas šokiraju tajne, skrivene ljubavi i romanse poznatih i slavnih. Nisu, kako bismo pomislili, preljubnici, ali postoje “detalji” zbog kojih se zaljubljeni igraju skrivača. Interesi, imidž ili moć... Teško je reći. No to rade i neki koji bi mogli svima lijepo reći: “Ljudi, mi se volimo”. Oni u maniri Jamesa Bonda i sličnih mu špijuna imaju tajne akcije, skrovišta i bježe od znatiželjnika. Samo u 24sata, u svjedočenjima prijatelja i najbližih suradnika, doznajte sve o fatalnim ljubavima poznatih i slavnih koje su protagonisti krili kao zmija noge. 

Fotografija iz 2012. godine kako Vedran Ćorluka (33) u naručju nosi Franku Batelić (27) otkrila je još jedan sportsko-estradni par. Taj je slučajan susret u jednom od klubova na Zrću za njih postao sudbonosni.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac slovio je kao najpoželjniji neženja, a nakon veza s Ivom Buzov i Lanom Gadžom Čermak, i kao nemirna duha. Kojeg je Franka uspjela ukrotiti.

Šest godina kasnije vjenčali su se u Istri, a nedavno objavili i kako čekaju svoje prvo dijete.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i ‘pogodila’. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Ubrzo je upoznala njegove roditelje, zavoljela nogomet, Čarli joj je kuhao, smirio se, nije to više bio onaj pomalo 'divlji' mladić. I uživao je u tome, priznao je to i sam.

Foto: Instagram

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka u jednom intervjuu.

S godinama je svima postala jasno da je 'to to'. Prije godinu dana vjenčali su u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri.

- Bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - ispričala je pjevačica.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Danas su u iščekivanju prvog djeteta. Kako je Franka rekla, još kratko pjevaju i plešu u duetu jer stiže im njihov 'mini čovjek'.

- Sljedeća će godina za nas biti posebna, naša mala obitelj se povećava - pohvalio se Čarli.

Nešto kasnije od njih, otprilike prije pet godina, dobili smo još jedan par poznatih. Zrinka Cvitešić (40) i Niko Kranjčar (35) krenuli su ljubavnu avanturu koja traje i danas.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Niko Kranjčar razveo se od prve žene Simone Fistrić, s kojom ima kći Loree i bio je slobodan. Zrinka je, pak, okončala petogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem. Otišla je živjeti uz London, gdje je Niko igrao za Tottenham, zbog uloge u hit mjuziklu “Once” na londonskom West Endu.

Bivši nogometaš volio je doći na predstave, a navodno je ljubav planula nakon jedne od predstava. Pričalo se tada da se glumica sprema u Ameriku, no odustala je zbog novog muškarca u životu.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Niko je velika podrška u svemu - rekla je Zrinka.

I danas ih se može rijetko vidjeti zajedno, uglavnom je to nakon kazališnih predstava u kojima Cvitešić igra. Tako je bilo i kada se spremala za “Tko pjeva zlo ne misli” u zagrebačkom HNK. Niko je tada bio u Glasgowu, pa je Zrinka živjela na relaciji Glasgow - London - Zagreb.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Treba se samo dobro organizirati i onda ništa nije teško - rekla je tada glumica.

Prošle zime sretni su se družili s Nikinom Loree na zagrebačkom klizalištu, a Zrinkom su oduševljeni i njegovi roditelji Elvira i Zlatko Cico Kranjčar.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (48)
  • haha veze na daljinu su teške... Jesu ali običnim ljudima koji pola godine moraju radit da plate avionsku kartu...

    14. 10. 2019,   07:30
  • Eto vi znate da im ljubav cvjeta 😂😂 Danas maska svakakvi na prodaji,biraj koju ces 😂

    14. 10. 2019,   09:28
  • Hebo te ovaj kranjčar mi je ljepši od ove zrinke🤮🤪

    14. 10. 2019,   17:02