Obavijesti

Show

Komentari 48

Niko se sa Zrinkom ljubio noću, a Čarli u tajnosti zaveo Franku

Niko se sa Zrinkom ljubio noću, a Čarli u tajnosti zaveo Franku
11

Ćorluka je upoznao Franku na Zrću u Novalji, a Niko Kranjčar u Londonu je 'upecao' Zrinku Cvitešić. U početku su skrivali svoju ljubav, a onda su se prepustili i svima dali do znanja da se vole

VIDEO

Ljubav u načelu nadahnjuje, oslobađa, čini boljima, punijima... No čini se da nije baš uvijek tako. Često nas šokiraju tajne, skrivene ljubavi i romanse poznatih i slavnih. Nisu, kako bismo pomislili, preljubnici, ali postoje “detalji” zbog kojih se zaljubljeni igraju skrivača. Interesi, imidž ili moć... Teško je reći. No to rade i neki koji bi mogli svima lijepo reći: “Ljudi, mi se volimo”. Oni u maniri Jamesa Bonda i sličnih mu špijuna imaju tajne akcije, skrovišta i bježe od znatiželjnika. Samo u 24sata, u svjedočenjima prijatelja i najbližih suradnika, doznajte sve o fatalnim ljubavima poznatih i slavnih koje su protagonisti krili kao zmija noge. 

Fotografija iz 2012. godine kako Vedran Ćorluka (33) u naručju nosi Franku Batelić (27) otkrila je još jedan sportsko-estradni par. Taj je slučajan susret u jednom od klubova na Zrću za njih postao sudbonosni.

Bivši hrvatski reprezentativac slovio je kao najpoželjniji neženja, a nakon veza s Ivom Buzov i Lanom Gadžom Čermak, i kao nemirna duha. Kojeg je Franka uspjela ukrotiti.

Šest godina kasnije vjenčali su se u Istri, a nedavno objavili i kako čekaju svoje prvo dijete.

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i ‘pogodila’. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Ubrzo je upoznala njegove roditelje, zavoljela nogomet, Čarli joj je kuhao, smirio se, nije to više bio onaj pomalo 'divlji' mladić. I uživao je u tome, priznao je to i sam.

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka u jednom intervjuu.

S godinama je svima postala jasno da je 'to to'. Prije godinu dana vjenčali su u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri.

- Bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - ispričala je pjevačica.

Danas su u iščekivanju prvog djeteta. Kako je Franka rekla, još kratko pjevaju i plešu u duetu jer stiže im njihov 'mini čovjek'.

- Sljedeća će godina za nas biti posebna, naša mala obitelj se povećava - pohvalio se Čarli.

Nešto kasnije od njih, otprilike prije pet godina, dobili smo još jedan par poznatih. Zrinka Cvitešić (40) i Niko Kranjčar (35) krenuli su ljubavnu avanturu koja traje i danas.

Niko Kranjčar razveo se od prve žene Simone Fistrić, s kojom ima kći Loree i bio je slobodan. Zrinka je, pak, okončala petogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem. Otišla je živjeti uz London, gdje je Niko igrao za Tottenham, zbog uloge u hit mjuziklu “Once” na londonskom West Endu.

Bivši nogometaš volio je doći na predstave, a navodno je ljubav planula nakon jedne od predstava. Pričalo se tada da se glumica sprema u Ameriku, no odustala je zbog novog muškarca u životu.

- Niko je velika podrška u svemu - rekla je Zrinka.

I danas ih se može rijetko vidjeti zajedno, uglavnom je to nakon kazališnih predstava u kojima Cvitešić igra. Tako je bilo i kada se spremala za “Tko pjeva zlo ne misli” u zagrebačkom HNK. Niko je tada bio u Glasgowu, pa je Zrinka živjela na relaciji Glasgow - London - Zagreb.

- Treba se samo dobro organizirati i onda ništa nije teško - rekla je tada glumica.

Prošle zime sretni su se družili s Nikinom Loree na zagrebačkom klizalištu, a Zrinkom su oduševljeni i njegovi roditelji Elvira i Zlatko Cico Kranjčar.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao