Obavijesti

Show

Komentari 14

Zgrozio fanove: Bare se odlučio za novi imidž, obrijao je glavu

Zgrozio fanove: Bare se odlučio za novi imidž, obrijao je glavu
12

Osim svog glazbenog izričaja, godinama nije mijenjao ni svoj rockerski outfit, no s frizurama i bradama to nije slučaj. Sada se očigledno zaželio promjene pa se ošišao na 'nulericu'

VIDEO

Goran Bare (54)  neumorno održava koncerte po Hrvatskoj i regiji. Legenda domaćeg rock'n'rolla nastupila je u Sloveniji gdje je osim što je održao još jedan koncert, pokazao i svoj novi izgled.

Naime, osim svog glazbenog izričaja, godinama nije mijenjao ni svoj rockerski outfit, no s frizurama i bradama to nije slučaj. Sada se očigledno zaželio promjene pa se ošišao na 'nulericu'. 

U kolovozu je proslavio 54. rođendan, a identičan imidž imao je i prije godinu dana u kolovozu kad su ga zbog frizure čak uspoređivali s Robertom De Nirom (76). Glazba, pozornica i publika za Bareta su 'prirodno' okruženje. Oduvijek je imao poseban odnos prema publici, nikad nije želio ostati dužan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Išli smo na kupanje jako je veselo Gogo glumi De Nira u taxistu

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Zadnji album “Nuspojave” prošao je odlično, neki ga smatraju možda i njegovim najboljim dosad. Bare kaže da je u procesu nastajanja i novi. Od inspiracije ne može pobjeći, a ona može doći i dok se kupa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:40

- Volim plivati, ali neće toga previše biti ovog ljeta, rekoh već, baš će biti puno posla. Ulovit ću vjerojatno nekih tjedan dana, možda i manje, kad ću otići na more malo skupiti energije za sve što me očekuje - govori. Odrastao je Bare u Vinkovcima, u radničkoj obitelji. Kao i većini u to doba, ulica je bila drugi dom. Tako i Goranu, uvelike ga je formirala, a to se poslije dalo iščitati u njegovim pjesmama. Ali i danas.

- Patim od depresije, a u pjesmama govorim onako kako mi jest. Istina je nekad ružna, nekad glupa, nekad ćelava, nekad ima kosu, ali istina je uvijek istina - govori Vinkovčanin. Rano je ušao u muziku.

‘Nema razlike između Beyonce i Karleuše, a Biblija je tupava...’
‘Nema razlike između Beyonce i Karleuše, a Biblija je tupava...’

- U školi sam nastupao s prijateljima iz razreda. Kad dolaziš iz maloga grada u kojem živi oko 50.000 stanovnika, sve je monotono. Dosadno ti je pa tražiš nešto da se zabaviš. Mene je glazba zabavljala - prisjetio se Bare. Dok su roditelji radili, ulica ga je odgajala.

Goran Bare

- Kao klinac nikad nisam slavio rođendane. Samo sam morao raditi, šutjeti i biti dobar u školi. Uvijek sam radio i nisam puno pričao, ali nikad u školi nisam bio dobar učenik - rekao je Bare, koji je s 14 godina s Marinom Pokrovcem osnovao duo Debili.

- Došlo je oko 1000 ljudi. Postojala je čak i snimka s tog nastupa koja je, nažalost, tijekom Domovinskog rata spaljena. Davno sam je gledao i sjećam se da je bila spektakularna, nisam se mogao prepoznati - prisjetio se početaka Bare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život