Obavijesti

Show

Komentari 11

Zijad Gračić: 'Glumište izgubilo je veliku nadu. Bio je izuzetan'

Zijad Gračić: 'Glumište izgubilo je veliku nadu. Bio je izuzetan'
13

Otac ga je pronašao u obiteljskoj kući u nedjelju prijepodne, još se ne zna uzrok smrti. Kao da sam izgubio nekog najbližeg, rekao je Zijad koji je s Robertom glumio u predstavi Taksimetar

VIDEO

Bio je izuzetan. Imao je nešto originalno. Upijao je život punim plućima, rekao nam je glumac Zijad Gračić za kolegu Roberta Budaka, koji je u nedjelju preminuo u 27. godini. 

- Sad sam bio kod njegovih roditelja. Velika tragedija. Otac ga je pronašao u obiteljskoj kući u nedjelju prijepodne, još se ne zna uzrok smrti. Kao da sam izgubio nekog najbližeg - kaže Zijad koji je s Robertom glumio u predstavi Taksimetar Gorana Vojnovića u režiji Matka Raguža i produkciji Teatra Exit iz Zagreba. 

Hrvatsko glumište je izgubilo veliku nadu, kaže Zijad, jer je Robert bio dobar u svom poslu. Uloge je odrađivao precizno, originalno i imao je odličan rezultat. 

Glumac Borko Perić (38) također je poznavao Roberta. 

- Nismo puno surađivali, ali znao sam ga dovoljno dobro da mogu reći da je fantastičan. Užasna vijest, jako mi je žao - rekao je. 

- Tuga - bila je kratka kazališna glumica Senka Bulić (55). 

- Jedan od najraskošnijih glumačkih talenata što ih je hrvatsko glumište ikada imalo. Predivan mladić velikog srca. Napustio nas je, imao je samo 26. Nikada te neću zaboraviti, zlato moje - napisala je Urša Raukar (58). 

- Dragi Robi, nestvarno - rekla je Jelena Perčin (38).

Od kolege oprostio se i Asim Ugljen (35).

- Poznajem i poznavao sam vrhunskih imitatora, ali ti... ti si ljudima dušu skidao. Sjećam se kako bih vrištao kada si skidao neke ljude. Sjećam se kako si onog dedu skinuo da smo svi blejali - napisao je Asim na Facebooku.

VIDI OVO! Ovi zvjezdani brakovi nisu trajali ni godinu dana!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...