Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žiri oduševljen, ali gledatelji se bune: 'Višnja prošla? Sramota'

Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga, rekla je Višnja koje se u show prijavila jer voli glazbu, pjesmu i druženja

Nakon što je u sinoćnjoj epizodi 'Zvijezda' nastupila Višnja Pevec (56) gledatelji emisije su 'podivljali' na društvenim mrežama. Neki gledatelji smatraju da Pevec svojom izvedbom pjesme 'Zar je voljeti grijeh' nije zaslužila prolaz. Žiri se s druge strane, ne slaže s time pa su oni Višnji svi redom ustali, a Nina Badrić (46) joj je postala mentorica.

- Da je netko drugi umjesto nje otpjevao onako, ismijali bi ga - smatra jedan od gledatelja talent showa.

Višnja ne odustaje od svojih snova da postane pjevačica pa se ovog ljeta pokušala probiti u estradno nebo pjesmom 'Crna Višnja'.

Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

SHOW 'ZVIJEZDE' Mladi par raznježio žiri: Bruno je plakao dok je Ana nastupala

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati.

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

 

Nina Badrić je rekla kako se divi Višnjinoj posvećenosti da uspije te da bi se drugi kandidati trebali ugledati u nju.

- Prijavila sam se, prije svega zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam - rekla je Višnja za RTL.

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberi zapalili set na regionalnom talent showu Videostar

Komentari (124)
  • stavil sam je si na budilicu ujutro. napokon vise ne kasnim na posao

    18. 11. 2018,   08:22
  • meni je bas gda Pevec simpa osoba,bas je briga za tude misljenje ona si je sretna i to je to,dok se danas svi dokazuju drugima,jos mi je draza jer sam cuo kad su bili vlasnici Peveca da su davali solidne place i cijenili svoje zaposlenike,a i to se vidi jer imaju ciati obraz a ne ko tipa todoric i kompanija

    18. 11. 2018,   09:54
  • Svaka čast ženi, ali to nije bilo za prolaz. Vjerojatno su ju pustili radi fore da malo podignu gledanost, evo čak i 24sata pišu o tome i mi komentiramo... Ne može se reći da skroz loše pjeva, onako prosječno, ali definitivno bolje nego ja, hahahahaha. Sretno joj bilo dalje!

    18. 11. 2018,   08:56