Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žive u kući od sto kvadrata, a Milojko kuka: 'Ja sve plaćam'

None Foto: Instagram 4

Par je potrošio novce na renovaciju kuće u Pilatovićima, a Milojko je u reality showu otkrio kako on plaća sve račune što je jako naljutilo njegovu suprugu Milijanu

Milijana (21) i Milojko Božić (74) vjenčali su se početkom mjeseca u matičnom uredu u srpskoj Požegi, a nedugo nakon toga Milijana je izjavila kako će se razvesti za nekoliko godina jer nema viziju djece i braka. Prije nego što su izrekli sudbonosno 'da' Milojko je renovirao kuću od stotinjak kvadrata u Pilatovićima, a stari namještaj zamijenio novim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je dio renovacije platio od ušteđevine, a dio od sudjelovanja u showu 'Parovi'. 

- Ama baš ništa u kući nema, niti će biti kada završimo opremanje, staro. Ni jedna jedina čaša. Spavaću sobu smo, po mojoj želji, okrečili u ljubičasto i u njoj provodimo najviše vremena zato što u dnevnom boravku još uvijek nismo montirali televizor. Zidovi u dnevnom boravku su krem, bež i sive boje, jer volim te nijanse, ali ova prostorija još nije opremljena. Hoću kupiti kutnu garnituru, komodu za televizor i jedan stočić - izjavila je Milijana.

Foto: Instagram

Stari namještaj koji se nalazio u Milojkovoj kući bacili su i poklonili, a nova kuhinja stoji netaknuta, jer Milijana zbog obaveza ne stigne kuhati. Zbog toga se hrane po restoranima. 

Milojko je nedavno u realityju prokomentirao koliko je puta Milijana plaćala račune zbog čega je njegova supruga poludjela. 

- Koje si ti đubre, ja ne mogu da ti opišem! Što ti radiš na nacionalnoj televiziji! Sram da te bude - rekla mu je Milijana te dodala kako neće više komentirati njihove privatne odnose. 

Foto: Instagram

- Račune, kuću i stanove neću komentirati. Komentirat ću tuš kabinu, Žapca, ostavu i to je to - iznervirano je rekla, a Milojko joj je poručio kako ne vidi u čemu je problem jer joj ionako kupuje stvari. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Komentari (19)
  • Milojko ne kukaj,piletina nije jeftina.

    26. 10. 2019,   19:48
  • Ovo mi je najjače " Milijana zbog obaveza ne stigne kuhati " hahahaha

    26. 10. 2019,   20:18
  • Bljuc

    26. 10. 2019,   19:46