Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Život mu se okrenuo naopačke nakon ubojstva njegovog sina

None Foto: Twitter/Screenshot 3

Život mirnog obiteljskog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova potraga za pravdom pretvara se u osvetoljubiv lov

Liam Neeson nalazi se sada u možda najboljem filmskom razdoblju svojeg života. Do trenutka kada je u kina došao film 'Taken', Neeson bio je simpatičan glumac, kojeg smo mogli vidjeti u mnogim romantičnim filmovima, kao i dramama. No s dolaskom spomenutog filma, postao je i 'akcijski junak'.

KRIJUMČAR DROGE Postao je mula narko kartela u devetom desetljeću svog života

Tako će se ovaj glumac uskoro pojaviti u filmu 'Cold Pursuit', studija Lionsgate. U pitanju je prerada norveškog filma 'Kraftidioten', u kojem je izvorno glumio Stellan Skarsgård, jedan od poznatijih skandinavskih glumaca. Redatelj tog filma bacio se i na preradu, a kako je u pitanju jedan od kvalitetnijih komičnih krimi  filmova, možemo isto ozračje očekivati i u preradi.

Foto: Twitter/Screenshot

U priči 'Cold Pursuit' pratimo Nelsa Coxmana, obiteljskog muškarca čiji se miran život sa suprugom (Laura Dern) okreće naopačke nakon misteriozne smrti njegovog sina. Nelsova potraga za pravdom pretvara se u osvetoljubiv lov na Vikinga (Tom Bateman), vođe narko mafije za kojeg vjeruje da je povezan sa smrću. Kako jedan po jedan Vikingov suradnik 'nestaje', tako Nels sve više i više iz uloge uzoritog građanina prelazi u onu hladnog i ubojitog osvetnika.

Osvetnik kojem nitko i ništa neće stati na put. Pogledajte foršpan

'Cold Pursuit' (prvotnim imenom 'Hard Powder', režira spomenuti norveški filmaš Hans Petter Moland, koji iza sebe ima zavidnu karijeru. Scenarij, prema djelu Kima Fupza Aakesona, stvara Frank Baldwin.

OLUJA DOLAZI Rambo protiv kartela: Ima li šanse za meksičke kriminalce?

U glavnoj ulozi je 'akcijski junak' Liam Neeson, dok mu pomažu Laura Dern, Emmy Rossum, Tom Bateman, William Forsythe, Julia Jones, Domenick Lombardozzi, Raoul Trujillo, Benjamin Hollingsworth, John Doman te Aleks Paunovic. 'Cold Pursuit' u kina dolazi početkom veljače 2019. godine.

Tema: FILM

Komentari (2)