Obavijesti

Show

Komentari 62

Život nakon showa: Dorian uživa s curom i održava kilažu

Život nakon showa: Dorian uživa s curom i održava kilažu
1

Nakon vojničkog drila te brojnih napora i stresova kojima su bili izloženi u showu, Dorian i Ivana sada uživaju u zajedničkim trenucima koje nerijetko dijele na društvenim mrežama

VIDEO

Pobjednik posljednje sezone 'Života na vagi', Dorian Crnković (23), u show je ušao sa 177,6 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 100,6 kilograma, odnosno 77 manje nego na početku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Zagrepčanin je izgubio kilograme, osvojio novčanu nagradu, ali i pronašao ljubav. On i bivša cimerica u vili za skidanje kila, Ivana Stapić sada su par, a zbližili su se nakon izlaska iz kuće.

Nakon vojničkog drila i mnogobrojnih napora i stresova kojima su bili izloženi  showu, Dorian i Ivana sada uživaju u zajedničkim trenucima -  posjetili su Dubrovnik. popeli se na Sljeme, skupa ušli u 2018,. a i zajednički treninzi su im na dnevnom rasporedu.

 

Beautiful view 🌞 Dubrovnik #dubrovnik #samoopusteno😎 #zivotnavagi

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

Dorian za sada 'drži' novu kilažu, a nešto manje sreće s održavanjem iste ima pobjednik prve sezone Ivan Krolo. On je u 'Životu na vagi' izgubio 45 kilograma, a nedavno je otkrio da se udebljao.

 

#pojutrusedanpoznaje #gotovtrening✔

A post shared by Ivana Stapić (@ivanastapic) on

- Na početku mi se vratilo nešto malo kilograma, ali tada sam još bio u formi i trenirao sam. Međutim zadnja dva-tri mjeseca imao sam problema s ozljedama i sve skupa od izlaska iz showa udebljao sam se 15 kilograma - priznao je.

 

Dobar smo posal odradili! Pozdrav Šibeniku! 💪🏻💪🏻💪🏻 #zivotnavagi

A post shared by Ivan Krolo (@krolourutu) on

Krolino vraćanje kila ne čudi s obzirom da su formati u kojima kandidati u kratkom vremenu gube mnogo kilograma često predmet rasprave i brojnih kontroverza. Mnogi se pitaju jesu li ovakve metode gubljenja kilograma održive na 'duge staze' i u stvarnom životu te koliko zapravo utječu na zdravlje samih kandidata.

Iako spomenute metode u našoj inačici showa nisu toliko rigorozne kao one u stranim verzijama, posebno u američkoj gdje su se kandidati nakon završetka showa žalili na zdravstvene probleme, skepsa je itekako opravdana.

Zaljubljeni Dorian: Uletio sam Ivani kada se razišla s dečkom
Zaljubljeni Dorian: Uletio sam Ivani kada se razišla s dečkom

Policajka Suzanne Mendonca (39) u drugoj je sezoni showa izgubila 40 kilograma.

- TV kuća ne želi organizirati okupljanje bivših natjecatelja jer su svi ponovno vratili kilažu - rekla je. Prisjetila se kako su je u natjecanju tjerali da jede dječju hranu, a u sauni su provodili i po šest sati zamotani u vrećice.

Hoće li Doran uspjeti zadržati kilažu pokazati će vrijeme i vaga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama