Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Život zvijezde nakon showa: Pevec je atrakcija 'Etno festa'

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL 8

Višnja je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić joj je postala mentorica...

Višnja Pevec (56) nastupila je na Etno festivalu s pjesmom Pčelica. Nakon uspjeha u TV showu Zvijezde bila je glavna zvijezda 4. Etno festivala na kojemu je pjevala pjesmu pod, za nju sretnim, rednim brojem trinaest. Festival je nastao s ciljem promocije i njegovanja tradicije bilogorskog kraja i običaja. 

Pevec je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić (46) joj je postala mentorica.

Veliko Trojstvo: Višnja Pevec nastupila na Etno festivalu s pjesmom Pčelica | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Višnja ne odustaje od svojih snova da postane pjevačica pa se ovog ljeta pokušala probiti u estradno nebo pjesmom 'Crna Višnja'.

Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati.

POGLEDAJTE AUDICIJU Žiri oduševljen, ali gledatelji se bune: 'Višnja prošla? Sramota'

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

Publiku u Velikom Trojstvu je bila oduševljena njenim nastupom dok su je neki gledatelji 'Zvijezda' kritizirali da joj izvedba u showu nije bila dobra.

Veliko Trojstvo: Višnja Pevec nastupila na Etno festivalu s pjesmom Pčelica | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Komentari (8)
  • Višnju za predsjednicu😂

    19. 11. 2018,   11:22
  • nisam čula ali već mi se sviđa)

    19. 11. 2018,   11:21
  • Jedva čekam da postane planetarno popularna zvijezda, jer ipak to svojim pjevanjem zaslužuje! Jedino žalim ljude sa iole sluha, kojeg će isti izgubiti slušajući našu divu...

    19. 11. 2018,   11:33