Obavijesti

Show

Komentari 55

Zločesta mladenka: Povukla je vjenčanicu i pokazala gaćice

Zločesta mladenka: Povukla je vjenčanicu i pokazala gaćice
8

Lady GaGa snimljenim video uradcima, koje je počela objavljivati još u rujnu prošle godine, nastoji prikazati likove iz svog glazbenog videa za singl 'You And I'

VIDEO

Pjevačica i glumac u srpnju su proslavili prvu godišnjicu veze. Lady GaGa (26) i Taylor Kinney upoznali su se na snimanju spota 'You And I' u kojem su glumili ljubavnike.

Ovih dana zabljesnuli su u ulozi mladenke i mladoženje u njezinom novom modnom video uratku. Pjevačica snimljenim videima, koje je počela objavljivati u rujnu prošle godine, nastoji prikazati likove iz svog glazbenog videa 'You And I'.

Njezin peti filmić završava scenom u kojoj pjevačica povlači donji dio vjenčanice, a u prvom planu su njezine bijele gaćice i prozirne čarape. Na svojoj internetskoj stranici LittleMonsters.com Lady GaGa obožavatelje je 'počastila' fotografijom na kojoj se dečko i ona ljube u ulozi mladenaca.

Pjevačica je tijekom snimanja prvog videa pozirala u prirodnom izdanju noseći baletne papučice. U drugom videu bila je prekrivena metalnim žicama koje karakteriziraju njezin alter ego, muškarca Joea Calderonea.

Calderone u spotu puši, a potom se skida u gaće i majicu te otkriva grudi omotane ljepljivom trakom.

U trećem, koji je premijerno prikazan na pariškom Fashion Weeku, bila je odjevena poput sirene.

Njezin posljednji modni video objavljen je nekoliko dana nakon što ju je PETA kritizirala zbog nošenja krzna. Pjevačica je nedavno u Bugarskoj snimljena u pravom krznenom kaputu tijekom izlaska iz hotela.

- Svima koji pišu o tome je li moje krzno uistinu pravo - molim vas da spomenete i dizajnersku kuću Hermes. Hvala! - poručila je pjevačica PETA-i koja ju je nazvala izdajicom i usporedila s 'praznoglavom Kim Kardashian'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija