Obavijesti

Show

Komentari 21

Zlostavljao je dječaka, napao zubara nožem i tukao supruge

Zlostavljao je dječaka, napao zubara nožem i tukao supruge
1

Nedavno je Charlie Sheen optužen za sodomiju nad maloljetnim kolegom. Život glumca koji tvrdi da ima 'tigrovu krv' obilježili su droga, skandali, traumatični razvodi i HIV

VIDEO

Glumac Charlie Sheen (52) već je dugo poznatiji po skandalima nego dobrim ulogama. Sin glumca Martina Sheena (77) karijeru je započeo u odličnim ostvarenjima poput filma "Platoon" i "Wall Street" no uskoro ga je 'pojela' droga zbog koje se počeo nesuvislo ponašati.


Sheen je već kao 25-godišnjak završio na jednomjesečnom odvikavanju od alkohola, kojeg je naprasno prekinuo. Prekinuo je zaruke s glumicom Kelly Preston, sadašnjom suprugom Johna Travolte, jer se ona, navodno tijekom svađe, slučajno upucala pištoljem u ruku. Dvije je godine bio i na uvjetnoj kazni zbog fizičkog napada na djevojku Brittany Ashland.

Javno je govorio o svojoj ovisnosti o prostitutkama na koje je, kaže, kroz godine potrošio milijune dolara. Bio je jedan od stalnih klijenata slavne Hollywoodske madam Heidi Fleiss. Za sebe tvrdi da je spavao s više od pet tisuća žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Instagram


Nakon nekoliko gotovo fatalnih predoziranja otac Martin preklinjao ga je da ode na odvikavanje od droge, no to se dogodilo tek kad je Charlieja uhvatila policija jer je pijan vozio pa je osuđen na liječenje. 

PA/Pixsell

- Ja sam drugačiji. Moje srce, moj duh je drugačiji. Ja imam tigrovu krv. Mogu podnijeti što drugi ne mogu. Znam se koristiti drogama, a da me ne ubiju. Gutao sam grame i grame svačega, kao i grumene cracka. I evo me ovdje - rekao je godinama kasnije Sheen u svojem najbizarnijem intervjuu.

 

 


Tvrdio je i kako je 'vječni pobjednik' te gotovo besmrtan, te kako mu je 'dosta toga da se mora praviti da je običan kada je zapravo j***a rock zvijezda s Marsa'. Prije 15 godina oženio se glumicom Denise Richards (46) s kojom je dobio dvije kćeri, Sam (13) i Lolu (12), no nakon četiri godine braka uslijedio je dramatičan razvod.

On je odbijao plaćati alimentaciju, a Richards je tvrdila kako je narkoman koji ju je zlostavljao. Paralelno s privatnim ekscesima Sheen je od 2003. do 2012. glumio u uspješnom sit-comu 'Dva i pol muškarca' i zarađivao preko šest milijuna kuna po epizodi. Izbačen je zbog sukobljavanja na setu, svađa, dolazaka u pijanom i nadrogiranom stanju i stalnih izostanaka zbog odvikavanja i rehabilitacija. Zamijenio ga je Ashton Kutcher, no on nije imao Sheenovu karizmu.

- Sheen je, ipak, glumio sebe. Malo simpatičnijeg i dopadljivijeg, ali sebe. Sterilni Kutcher nije mu do koljena - rekao je suradnik producenta Chucka Lorrea

PA/Pixsell


Dvije godine nakon razvoda s Richards, Charlie je oženio Brooke Mueller (40) te s njom dobio blizance Boba i Maxa (8). Dvije godine kasnije, zbog neprekidnih svađa i čestih drogiranja oba roditelja dječake je policija odvela iz obiteljskog doma. Na kraju ih je gotovo godinu dana odgajala Denise Richards dok su se Charlie i Brooke povlačili po sudovima, i na kraju 2011. razveli. Zbog napada na Brooke, Sheen je proveo 30 dana u centru za odvikavanje i na tečajevima kontrole bijesa.

Sheenovo raspoloženje prema bivšim suprugama stalno se mijenja. Dok je jedno vrijeme javno vrijeđao Brooke i priželjkivao joj da proguta granatu, a uzdizao sveticu Denise, u lipnju ove godine napisao je tweet u kojem kaže da i dalje 'poštuje i voli svoju rock  zvijezdu Brooke, a mrzi svinju i nakupinu sramote Denise'. 

Pixsell


Sheena je tužio i stomatolog koji tvrdi da ga je glumac napao nožem, no najviše je odjeknulo kada je 2015. priznao da je HIV pozitivan te da se liječi koktelima lijekova koji onemogućuju da ikome prenese bolest.

Nakon toga, javila se 'vojska' ljubavnica i prostitutki koje tvrde da je s njima spavao bez zaštite i bez da im je rekao da je bolestan. Sheen kaže da je nakon dijagnoze spavao s dvjestotinjak žena koje je, kaže, sve upozorio na svoje stanje. Tvrdio je u jednom trenutku kako je odustao od zapadnjačke medicine te da ga liječi šaman u Meksiku, od kojeg dobiva cjepivo protiv HIV-a, iako je zagriženi protivnik cijepljenja, koji je ludovao kada je Denise dala cijepiti njihove kćeri.

via GIPHY

Njegovo priznanje utrostručilo je pretraživanje riječi 'HIV' na internetu, kao i broj testiranja i guglanja kondoma i zaštite. Pomogao je, kažu liječnici, više nego svi UN-ovi eventi i kampanje zajedno.

- Drago mi je da sam bio od koristi, to me čini sretnim - rekao je tada Sheen.


Posljednja 'Sheen' bomba jest nedavna optužba da je kao 19-godišnji glumac silovao svog tada 13-godišnjeg, a danas pokojnog kolegu Coreya Haima na setu filma 'Lucas' 1986.

- Sheen ga je uvjerio da 'to svi rade', odveo ga iza prikolice i sodomizirao nakon što su pušili travu. To se nekoliko puta ponovilo jer je Corey samog sebe uvjerio da je zaljubljen u svog zlostavljača - kaže Coreyev prijatelj iz djetinjstva. Slično insinuira i Haimov kolega Corey Feldman (46) koji otvoreno priznaje da su on i Haim bili žrtve pedofilskog lanca u Hollywoodu. Iako ne potvrđuje Sheenovo ime, spominje kolegu sa seta 'Lucasa'. Haim se u 38. godini života, nakon što je patio od depresije, usamljenosti i upale pluća, 2010. predozirao golemom količinom koktela različitih lijekova i preminuo.

Sheen tvrdi kako to 'apsolutno nije istina', te da je riječ o prljavim podmetanjima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život