Obavijesti

Show

Komentari 7

'Znamo kakve su sve ljepotice htjele ljubiti Zdravka Čolića...'

'Znamo kakve su sve ljepotice htjele ljubiti Zdravka Čolića...'
5

Prateći vokali sa Zdravkom Čolićem pjevaju 20 godina i znaju baš sve pikanterije s pozornica i iza nje. Vladimira Pavelića, Dragana Brnasa, Dariju Hodnik Marinković i Natašu Mirković svi ispituju o životu zvijezda

VIDEO

Nazvao me Fudo, pitao gdje sam, ja kažem: ‘U zračnoj luci’. Raspituje se: ‘Kako ćemo danas’, meni nije jasno što to trebamo raditi, a on kaže: ‘Pa pjevamo s Čolom u Varaždinu’. Meni pao mrak na oči. Rekao sam mu neka ide, a ja ću ih stići svojim autom, rekao je Vladimir Pavelić Bubi. 

Uz Dragana Brnasa Fudu, naš najpoznatiji muški prateći vokal umalo nije došao na nedavni koncert Zdravka Čolića u varaždinskoj Areni. Sarajlija se nije naljutio. Obojica pamte i Čolin prvi koncert u zagrebačkoj Areni, 2009. Sjedili su u garderobi, menadžer nije došao po njih. Fudi je zazvonio mobitel.

– Bila je to njegova supruga. Rekla mu je: ‘Zašto samo vi niste na bini, pa cijeli bend se već popeo?’. Bili smo komotni, nismo se ni odjenuli, pa odjednom trk kroz hodnik, istodobno smo trčali i odijevali se – prisjetio se Bubi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čoli su sve to bile simpatične zgode. Ni jedna, ističu, istinska zvijezda ne zamjera ništa. Zgoda i nezgoda, kažu, ima u svakom poslu, a dobra strana estrade je što se to uvijek okrene na anegdote. Posebice se ni s čim ne zamaraju oni najveći. Iz samo njima poznatih razloga, zvijezde koje imaju hitova za tri koncerta vole na nastupima ubaciti pjesmu koja nije zaživjela. Za to je, uglas će, specijalist - Zdravko Čolić.

- Uvijek izvuče nešto. Za svaki koncert ima set listu od 50 pjesama i svaki put se sjeti neke koju zna samo on. ‘U ovom gradu ćemo pjevati tu i tu pjesmu’, a mi nikad čuli. I onda na brzinu guglaš, tražiš po YouTubeu... - govori Fudo.

S njima uvijek pjevaju Nataša Mirković i Darija Hodnik Marinković. Oni su ubojita četvorka. Nataša je kao back vokal prvi put na pozornicu izašla na beogradskoj Marakani, upravo na Čolinu koncertu. Ni jedna zvijezda, a posebice ne Čola, nije im u 20 godina prigovorila: “Kako ti se to moglo dogoditi”, jer nevolje se, kažu, događaju i njima. Svjedočili su mnogobrojnim pokušajima obožavateljica da dođu do Čole, gledali kako je zvijezda neku i poljubio, ali o tome, naglašavaju, ni riječ. Štite zvijezde s kojima pjevaju i ne žele govoriti kojim su “šporkim kužinama” svjedočili, kakve su tračeve čuli. Ispituju ih to i ljudi koji ih prepoznaju na ulici pa svašta od njih žele izvući o životu i navikama naših zvijezda.

– Kažu nam: ‘Ja vas znam odnekud’, onda im mi kažemo da pjevamo, a njih zanima. Ispituju kakav je ovaj, onaj, ali najviše ih zanimaju Gibonni, Čola, Severina i Kalember – govori Fudo.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac