Obavijesti

Show

Komentari 81

Znate li koji su poznati Hrvati najviše puta otišli pred oltar?

Apsolutni rekorderi su 'vječni šarmer' Frano Lasić te glazbenici Miro Ungar i Danijel Popović, koji su svadbeni valcer otplesali čak četiri puta. Lasić i Ungar bračnu sreću pronašli su s puno mlađim izabranicama

VIDEO

Frano Lasić - 4

Glumac Frano Lasić (62) četiri je puta uplovio u bračnu luku. Trenutačno je u braku s 30 godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić (32). Vjenčali su se prije dvije godine u Beogradu, nakon dvije godine veze.

Tino Jurić/PIXSELL


- Na prvom susretu se već 'zaiskrilo'. Osvajanje Milene teklo je polako. Prvo su mi zaigrali leptirići u trbuhu, pa smo se onda počeli čuti i viđati. Ubrzo smo našli i naš zajednički stan - rekao je svojedobno Lasić. Prvi puta 'da' je izrekao Maji Nikšić s kojom ima sina Janka. Kaže kako su i danas u dobrim odnosima. 1983. oženio je Ljiljanu iz Beograda, no brak je potrajao samo 21 dan. Deset godina kasnije, 'vječni šarmer' pred oltar je odveo Živu Stupnik s kojom ima kći Linu i sina Luku.

Miro Ungar - 4

Višestruki ženik je i glazbenik Miro Ungar (80) koji je otplesao četiri svadbena valcera.

Petar Glebov/Pixsell

Prva supruga bila je pjevačica Tereza Kesovija (79) od koje se razveo 1973., a iz braka imaju sina Alana. Nakon toga Ungar se ženio još tri puta, a sreću je pronašao uz četvrtu suprugu, 42 godine mlađu Saru

Danijel Popović

Danijel Popović (62) s Majom ima kći Anamariju. Zatim je oženio Sanju Bjedov Popović s kojom ima sina Sebastijana i kći Isabellu Kim, a nakon nje Sandri Grekšo s kojom je dobio sina Dominika.

Danas živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom.

Željko Bebek - 3

Pjevač Željko Bebek (71) iza sebe ima dva popala braka, sa Spomenkom i Sandrom.

Skrasio se sa 34 godine mlađom Ružicom (37), a u travnju su proslavili 15 godina braka. Vjenčali su se 2002. u Dubrovniku. Bebek kaže kako je Ružica ljubav njegova života.

- Supruga me osvojila pogledom i na neki način smo kliknuli istog trena. Osjećao sam da je to ono pravo - rekao je Bebek. Par ima sina Zvonimira (17) i kći Katarinu (14), a iz prijašnjih brakova Bebek ima dvije kćeri - Silviju i Biancu.

Tony Cetinski - 3

Tony Cetinski (48) se, baš kao i kolega Novković, ženio tri puta. Prva supruga bila mu je Antonela Butigan (41), bivša Miss gospođa Hrvatske, a 2005. završila je na listi najseksi Hrvatica.

Imaju sina Christiana (20). Nakon nje, oženio je Ivanu Nobilo, a danas je u braku s ekonomisticom Dubravkom Dujak kojoj je 'da' izrekao čak tri puta - u Las Vegasu, Vinkovcima i Zagrebu.

Joško Lokas - 2

Voditelj Joško Lokas nešto je 'slabiji' kad je u pitanju vođenje djevojaka pred oltar (ili matičaru). Iza sebe ima samo dva propala braka. Prva supruga bila mu je Ivana s kojom ima troje djece. Na Silvestrovo 2012. oženio je glumicu Natašu Janjić. Upoznali su se četiri godine ranije na snimanju 'Mamutice'. 

- Ljubav je nešto posebno. Bez ljubavi kao da ne postojimo. Ma ljubav je nešto najbolje što vam se može dogoditi - izjavio je nakon razvoda od Nataše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane