Obavijesti

Show

Komentari 17

Zorannah: 'Ne treba mi muško koje zarađuje manje od mene...'

Zorannah: 'Ne treba mi muško koje zarađuje manje od mene...'
12

Žena uvijek treba djelovati manje moćno, manje zarađivati i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi biti moćna samo za njega, smatra influencerica

VIDEO

Više od pola milijuna obožavateljica prati svaki korak trendseterice Zorane Jovanović (29), koja se iz anonimnosti na društvenim mrežama 'probila' na regionalni tron društvenih mreža kao Zorannah.

U modne vode bacila se sa svega 19 godina, kad je upisala studij u Italiji. Prvo je pokrenula blog po uzoru na Amerikanku Hannah, zatim je 2012. YouTube počela 'osvajati' videima s make-up savjetima te snimkama s luksuznih putovanja koji imaju više od 40 milijuna pregleda.

Srpska influencerica objašnjava kako je najaktivnija na Instagramu jer joj donosi ogromnu zaradu. Za svega nekoliko objava naplaćuje koliko i prosječni profesor koji predaje u srednjoj školi cijelog mjeseca. Uz to, Zorana je jednom prilikom rekla kako žena mora zarađivati manje od muškarca.

- Žena uvijek treba djelovati manje moćno, manje zarađivati i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi biti moćna samo za njega - kaže Zorannah koju prati 800 tisuća djevojaka i djevojčica diljem svijeta. Nakon što su njezine izjave podigle buru reakcija na društvenim mrežama, otišla je korak dalje.

- Ne treba mi muškarac koji manje zarađuje od mene i koji će s ogorčenjem gledati na svake cipele koje kupim. Ili da recimo ja odem na putovanje, a on ne, jer mu ja neću plaćati putovanja - kaže Zorannah. 

Nakon burne dvogodišnje veze s nogometašem Danijelom Miličevićem (33), koju je Zorana poslije opisivala 'katastrofalnom', brojni obožavatelji smatrali su kako će ova blogerica još neko vrijeme biti solo. Kraće vrijeme bila je u vezi sa sinom pjevača Halida Muslimovića (58), Enisom Muslimovićem, a mediji su je povezivali s nogometašima Lazarom Markovićem (25) i Lolom Smiljanićem (32), košarkašem Markom Jarićem (40), ali i sa sinom Lepe Brene (58), Filipom Živojinovićem (33).

Nakon burnih romansi čini se da je ova influencerica mirnu luku pronašla u zagrljaju Zagrepčana. Tajanstvena Zorana o ljubavnim pothvatima ne voli puno pričati, no otvoreno priznaje kako ljubav uvijek stavlja na prvo mjesto. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge