Obavijesti

Show

Komentari 0

Zrće je spremno za Carl Coxa: Spremam vam set za pamćenje

Zrće je spremno za Carl Coxa: Spremam vam set za pamćenje
6

Ljubimac hrvatske publike Carl Cox u subotu će nastupiti na glazbenom spektaklu na otvorenom Big Beach. Očekuje se da će ga doći slušati čak 15.000 posjetitelja

VIDEO

Pripreme za najveći glazbeni spektakl na otvorenom Big Beach, koji će se održati u subotu 21. srpnja pri samom su kraju. Najpoznatija plaža na Jadranu Zrće spremna je za doček tisuće ljubitelja klupske glazbe koji s nestrpljenjem očekuju nastup DJ legende Carla Coxa, Jona Rundella i drugih, uz podršku glavnog sponzora Heineken.

Produkcija za Big Beach, koji će se održati na samoj plaži Zrće tik do Jadranskog mora, stiže u čak osam velikih kamiona, deseci ljudi rade na uređenju centralne pozornice, a na samom se događaju očekuje i do 15 000 posjetitelja, koji će se u Absolut svijetu osvježiti Greyhound koktelom.

Big Beach uz veliku podršku lokalne samouprave i grada Novalje radi na promociji destinacije kao jedne od najpoželjnijh u svijetu kada su zabava i vrhunska glazbena događanja u pitanju. Ljubimac hrvatske publike Carl Cox stiže u subotu privatnim mlažnjakom, a do Novalje će biti prevezen u posebnoj limuzini.

O otoku Pagu čuo je samo pohvale, a posebno se raduje probati domaće paške specijalitete kao što su paški sir, maslinovo ulje, janjetinu i ribu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sretan sam što ću konačno upoznati najluđu plažu u Hrvatskoj i spremam vam set za pamćenje. Čuo sam sve najbolje o ovom jedinstvenom spektaklu od mog dobrog prijatelja Fatboy Slima koji još prepričava prošlogodišnji nastup na Big Beachu. Nadam se da će moj nastup poslati još jednu prekrasnu sliku u svijet i upoznati ljubitelje dance glazbe s ovom nevjerovatnom party destinacijom – izjavio je Cox uoči dolaska na Pag.

Promotivne ulaznice po 149 kuna mogu se osigurati do petka u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na sam dan spektakla na ulazu na Big Beach po cijeni od 199 kuna.

Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen i ambasador plesne glazbe. Prema mnogim glazbenim anketama najutjecajniji je DJ na planeti. Uspon počinje 1996. godine lansiranjem vlastite 'Worldwide Ultimatum' etikete, a iste godine dodijeljena mu je internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine.

Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih časopisa uključujući 'Mixmag', 'DJ Magazine' i 'Wax', a 'tresao' je i plesne podije širom svijeta održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi. Nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.

Jon Rundell je talentirani producent i DJ iz Londona poznat po odličnim setovima zadnjih 15 godina. Njegova karijera kreće uzlaznom putanjom 2008. nakon podrške i suradnje s Carl Coxom koji se oduvijek divio njegovim producenstkim, ali i DJ sposobnostima. Izdavao je za Intec, Spinnin, Umek's 1605 Label i mnoge druge, a ove godine osniva vlastiti label Etch Recordins. Surađivao je s brojnim poznatim imenima poput Moby-ja, Carl Coxa, Paul Van Dykea, Fergie...a nastupao je diljem svijeta na brojnim festivalima te klubovima poput Spacea i Privilega na Ibizi, klubu Matter u Londonu, klubu Koko, te na Sonar Festivalu, Tommorowlandu, Ultra Music festivalu...

BIG BEACH PROGRAM:

21.00  - 05.00  / CARL COX  / PAPAYA RESIDENT DJ / JON RUNDELL / PERO FULLHOUSE

AFTER PARTY: PAPAYA & AQUARIUS, KALYPSO I EUPHORIA

INFO: www.bigbeach24.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija