Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zsa Zsi Gabor 18 mjeseci nisu rekli da su joj amputirali nogu

None Foto: Pixsell 3

Njen deveti suprug Frederic nije joj htio reći da su joj prije godinu i pol amputirali desnu nogu do koljena. Kaže da bi je to uzrujalo jer je oduvijek glamurozna i tašta

'Nepoderiva' Mađarica je od teške prometne nesreće koju je imala 2002. imala velik broj bliskih susreta sa smrću. U kolovozu 2010. već je primila posljednju pomast jer su članovi njene obitelji i ona sama bili uvjereni da će umrijeti. Ipak, nakon moždanog udara, ugradnje umjetnog kuka, ugrađivanja sonde kroz koju je jela, krvarenja... Zsa Zsa Gabor (95) još je živa. 

Prije 18 mjeseci legendarnoj glumici amputirali su desnu nogu do koljena. Svo ovo vrijeme nije pojma imala da joj nedostaje ud pa se šokirala kad je shvatila da nema nogu. 

- Frederic, nešto tu ne štima, nešto mi nedostaje na tijelu - rekla je svom devetom suprugu Fredericu Princu von Anhaltu (69) kad se pokušala uspraviti i sjesti u krevetu. 

Zsa Zsa, seks simbol 1950-ih, dosad nije primijetila da nema pola desne noge jer joj nitko nije ukazao na taj nedostatak. Cijelo vrijeme leži pokrivena u krevetu, jedna ruka joj je paralizirana, a druga prekratka da bi mogla doseći do koljena i osjetiti da nema nogu. Njen suprug kaže da joj nije jasno ni da je hrane pomoću sonde. 

- Da sam joj išta rekao samo bi se uzrujala. Oduvijek je bila tako glamurozna i užasno tašta - rekao je Frederic za New York Post.

Komentari (23)
  • inace kazu da ljudi s amputiranim dijelom tijela osjecaju(nogu,ruku) jer zivci jos rade-...tako da ne cudi to da nije znala

    20. 9. 2012,   14:18
  • baš je bila prava ljepotica, prirodna ne plastična i silikonska ko ove današnje štrace

    20. 9. 2012,   16:01
  • nije da ne valja, nego način na koji si to rekao

    20. 9. 2012,   20:10