Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zsa Zsa Gabor opet u bolnici, operirali je zbog infekcije grla

None Foto: Privatne fotografije Frederic von Anhalt 4

Bolesna glumica hranu dobiva putem sonde. Hospitalizirana je zbog teške infekcije grla i operirana. Ostat će u bolnici jer liječnici žele pažljivo pratiti njen oporavak

Mađarska glumica završila je u bolnici zbog teške infekcije grla. Zsa Zsu Gabor (95) operirali su u srijedu ujutro u bolnici u Los Angelesu zbog razvijanja infekcije oko sonde putem koje dobiva hranu. Liječnici pažljivo prate njezin oporavak u medicinskom centru UCLA. Glumičin suprug Frederic Prinz von Anhalt (69) potvrdio je napise o njezinom teškom zdravstvenom stanju.

Glumičini zdravstveni problemi započeli su nakon prometne nesreće 2002. godine dok je 2010. godine pala iz kreveta kada se pokušala javiti na telefon. U siječnju prošle godine amputirana joj je desna noga iznad koljena jer su liječnici otkrili infekciju koju antibiotici nisu mogli izliječiti. Njezin suprug u rujnu je otkrio da je Zsa Zsa tek 18 mjeseci kasnije shvatila da joj je noga amputirana jer cijelo vrijeme leži u krevetu, jedna ruka joj je paralizirana dok joj je druga prekratka da bi mogla doseći do koljena.

Osim što joj nije rekao što joj se dogodilo s nogom, Zsa Zsa nije znala da je hrane putem cijevi.

- To bi je samo uzrujalo. Bila je uvijek tako glamurozna, ona je tako tašta - rekao je Anhalt. Mađarska glumica bila je seks simbol u 1950-ima i poznata je po burnom ljubavnom životu. Von Anhalt joj je deveti suprug. Na pitanje kako se nosi s teškim zdravstvenim stanjem supruge, Prinz von Anhalt izjavio je: 'Ovo je zbilja sje... naš Božić'.

Komentari (20)
  • Neuništiva.

    7. 12. 2012,   09:38
  • ona je prije bila kao nama stanija... :) al svaka čast da se bori i neda :)

    7. 12. 2012,   12:28
  • 95 godina i jos se neda....kraljica

    7. 12. 2012,   10:51