Obavijesti

Show

Komentari 2

Zsa Zsa Gabor probudila se iz kome, uskoro može ići kući

Zsa Zsa Gabor probudila se iz kome, uskoro može ići kući
4

I dalje je hrane na cjevčicu i daju joj veliku količinu lijekova protiv bolova, a sve što može izgovoriti je 'da', 'ne' i 'boli me'. Suprug ne zna što će sa sobom ako ona umre

VIDEO

Pa kakav bi ja to bio suprug kad bi rekao liječnicima da isključe aparate i da mi supruga umre. Kad je pala u komu pitali su me  što želim da učine. Rekao samo im da naprave ono što je najbolje za nju - rekao je Frédéric Prinz von Anhalt (67) za njemački časopis Bunte. 

Zsa Zsa Gabor (94) nedavno je ponovo hospitalizirana. Pala je u komu, no probudila se i liječnici su rekli da već u ponedjeljak može ići kući iz bolnice. 

- Ako mi ona umre, nemam više razloga za život - jadao se Frederic koji je navodno zabranio Zsa Zsainoj kćeri Francesi Hilton da posjeti majku u bolnici. 

Zsa Zsu i dalje hrane na cjevčicu i daju joj veliku količinu lijekova protiv bolova, a sve što može izgovoriti je 'da', 'ne' i 'boli me'.

- Prije 25 godina zakleli smo se na vjernost jedno drugome i rekli si da ćemo paziti jedno na drugo do kraja života. Zsa Zsa ne želi ostati sama i ja to znam - rekao je von Anhalt. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin