Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zsa Zsa opet u bolnici: Imala je visoku temperaturu i krvarila je

None Foto: Pixsell 3

Morali su joj ponovo umetnuti cjevčicu kroz koju se hranila, a koju su joj izvadili kad je zadnji put bila u bolnici. Kad su je umetnuli, kroz cjevčicu je počela izlaziti krv

Ona je borac i neće se predati samo tako. Kad su bolničari došli po nju čvrsto je primila suprugovu ruku i pogledala ga u oči. To je jasan znak da još nije spremna umrijeti, rekao je John Blanchette. 

Zsa Zsu Gabor (94) odvezli su u bolnicu u Los Angelesu nakon što ju je njen suprug  Prince Frederic von Anhalt (68) pronašao onesviještenu u krevetu. Glumica porijeklom iz Mađarske imala je visoku temperaturu i krvarila je. Liječnici kažu da je u kritičnom stanju. Morali su joj ponovo umetnuti cjevčicu kroz koju se hranila, a koju su joj izvadili kad je zadnji put išla kući iz bolnice. Kad su je jutros umetnuli, kroz cjevčicu je počela izlaziti krv i druge tjelesne tekućine. Zsa Zsa će morati ostati u bolnici. 

- Loše je, jako je loše - rekao je glumičin muž Blanchettu dok je čuo što liječnici misle o zdravstvenom stanju njegove supruge. 

Komentari (4)
  • hvala za ovaj članak

    9. 10. 2011,   15:08
  • Ali baba se neda :)

    9. 10. 2011,   21:18
  • Šta bi ona,živi bi jos 100 godina,lega tvoje vrijeme je prošlo...

    9. 10. 2011,   17:19