Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zsa Zsi Gabor na proslavi 95. rođendana pjevao Larry King

None Foto: Privatne fotografije Frederic von Anhalt 5

Glumičin suprug otkrio je da je na proslavi njezina rođendana u njihovom domu bilo oko 130 ljudi te da joj je prijatelj Larry King otpjevao pjesmu 'Sretan rođendan'

Moja žena je bila sretna, dobro smo se proveli, izjavio je Frederic von Anhalt, suprug Zsa Zse Gabor koja je u ponedjeljak navečer proslavila 95. rođendan.

Anhalt, koji je od glumice mlađi 26 godina, otkrio je da je na proslavi u njihovom domu na Beverly Hillsu bilo oko 130 ljudi, među kojima su bili njezini prijatelji glumac i redatelj Lou Diamond Phillips, glumica i pjevačica Connie Stevens, glumica Angie Dickinson i voditelj Larry King (78).

- Larry je pričao s njom. Držao joj je ruku, a ona je gledala u njega, smijala se i bila je jako sretna. Otpjevao joj je 'Sretan rođendan' - otkrio je osmi suprug glumice koja posljednjih nekoliko godina stalno boravi po bolnicama zbog raznih zdravstvenih problema.

- Uživala je cvijeću i darovima. Smijala se, nije puno pričala, no znala je što se događa. Neće joj biti bolje, no dok god je ovako, dobro je - zaključio je i dodao da joj on već 25 godina pruža svoju snagu i ljubav i da je to sve što joj još može dati.

Komentari (6)
  • Sretan rođendan Zsa Zsa. :)

    8. 2. 2012,   11:54
  • legenda........

    8. 2. 2012,   13:10
  • Bem ti starost, svih nas to čeka.

    8. 2. 2012,   18:43