Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvali joj socijalnu službu: Cardi B 'prijetila' da će ispustiti bebu

None Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL 4

Nakon ovog incidenta, obožavatelji su u komentarima pisali da su joj pozvali dječju službu. Nije potvrđeno jesu li ih stvarno nazvali, a reperica još nije komentirala cjelokupnu nastalu situaciju

Nakon što se kontroverzna reperica Cardi B (25) zakačila s fanom pjevačice Nicki Minaj (35), prijetila je da će ispustiti svoju jednomjesečnu bebu Kulture kako bi se potukla s njim. Obožavatelj je rekao reperici da ona i njezina sestra Hennessy (22) nikada neće biti na nivou na kojem je Nicki, na što je ona poludjela. 

- Dat ću ti svoju lokaciju u Atlanti. Ovdje sam, ispustit ću svoje dijete i mogu se odmah tući - napisala je Cardi dok je bila u studiju Atlantic Recordsa.

 

Kulture :’)...no better feeling ❤️🌸

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Nakon ovog incidenta, obožavatelji su u komentarima pisali da su joj pozvali dječju službu. Nije potvrđeno jesu li ih stvarno nazvali, a reperica još nije komentirala cjelokupnu nastalu situaciju. 

Nicki i Cardi B su nedavno rekle da između njih nema nikakve svađe, ali fanovi vole 'kuhati'. Pjevačice imaju i zajedničke projekte.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Cardi je izjavila da voli biti majka i da puno toga uči iz tog iskustva. 

- Kada moje dijete sklopi oči, snaga i osjećaji koje dobijem su neobjašnjivi. Volim ju previše i znam da i ona mene voli - rekla je reperica. Malenu djevojčicu Cardi ima s reperom Offsetom (26).

Komentari (20)
  • ta grupa illuminati gura sve ruznije i ruznije.. i sve gluplje i gluplje... valjda klinci nisu dovoljno jos otupjeli sa stovanjem konjskih guzica pa sada intelekt unistavaju do kraja

    17. 8. 2018,   16:38
  • šleperica , crnačka posla , poštedite nas toga

    17. 8. 2018,   17:25
  • čitam i osjetim kako mi opada kvocijent inteligencije,sad sam na nivou hrvatskih političara

    17. 8. 2018,   16:15