Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvali su me 'ružno pače', a sad najviše volim biti potpuno gola

None Foto: 8

Iako je bivša manekenka danas zadovoljna izgledom, nedavno je ipak priznala da je otišla 'pod nož'. U autobiografiji 'Perfect Is Boring' iskreno je progovorila o operaciji nosa...

Voditeljica i bivša manekenka Tyra Banks (45) danas je jedna od najljepših žena na svijetu, ali u mlađim danima imala je velikih problema sa samopouzdanjem. U djetinjstvu su je vršnjaci često zadirkivali zbog njezinog izgleda, a u školi je imala i nadimak 'ružno pače'. 

- Kada sam bila mlada, jednog sam ljeta izgubila puno kilograma, i to bez ikakva povoda. Zbog toga sam bila tužna i depresivna jer nisam nikako uspijevala vratiti izgubljenu težinu. Gledala sam se u ogledalo svaki dan i nazivala samu sebe odvratnom. Postala sam asocijalna, a broj mojih prijatelja se smanjivao. Nisam nikoga gledala u oči i loše sam se osjećala zbog svog tijela - piše časopis People.

Umjesto plakanja, mlada Tyra odlučila se posvetiti učenju i školi kako bi zaboravila na vlastite nesigurnosti, ali i stalna vrijeđanja njezinih vršnjaka. U emisiji Larryja Kinga prije nekoliko godina priznala je da obožava svoj izgled, a sama je sebi najljepša kad je u potpunosti gola.

- Uvijek se najbolje osjećam kad sam potpuno gola, tada sam si najljepša - rekla je u intervjuu.

Iako je bivša manekenka danas zadovoljna izgledom, nedavno je ipak priznala da je otišla 'pod nož'. U autobiografiji 'Perfect Is Boring' iskreno je progovorila o operaciji nosa. 

BEZ ŠMINKE Tyra Banks pokazala prirodnu kosu: Ekstenzije trebaju odmor

- Neugodno mi je kad sve te prirodno lijepe žene osuđuju one druge koje su na sebi nešto mijenjale... 'Majka priroda' nije uvijek poštena, pogotovo kad je u pitanju ljepota - otkrila je za People.

 

Komentari (17)
  • Nos joj je totalna katastrofa s obzirom na to da je bila na operaciji.

    8. 12. 2018,   14:26
  • Koka par ekselans

    8. 12. 2018,   14:46
  • Kad skine sminuku i dalje je agli. Na zalost😶

    8. 12. 2018,   17:23