Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijeri su se napokon otkrile: Svima će uslijedit istrebljenje

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Ponekad se jednostavno moramo pomiriti s činjenicom da nam spasa baš i nema. Ali ima trenutaka kada mirenja sa sudbinom nikako neće i ne smije biti

U filmu 'Istrebljenje' Natalie Portman još jednom se vraća znanstvenoj fantastici. Glumica je posljednji put glumila u ZF filmu 2011., kada je imala glavnu žensku ulogu u filmu 'Thor' (par sekundi u drugom filmu o Thoru ne možemo uračunati).

ANTIHEROJ Demoni su ga napokon sustigli: Eddie Brock postao je Venom

Ovaj put Portman glumi Lenu, biologinju koja ima hrabrosti ukoračiti u prostor ekološke katastrofe koju čovječanstvo zove jednostavno 'Svjetlucanje'. No češće ime za tu katastrofu je 'Zona X'.

Pogledajte video

Ta se regija pojavila se bez ikakve naznake i promijenila je sve što smo do tada znali. U njoj ne žive ljudi, a životinjski i biljni svijet nije poput zemaljskog. Sve unutar Zone doima se živim, kao da je dio jednog ogromnog nevidljivog oblika života. Lenin suprug je jedini preživjeli iz prethodne ekspedicije no izlazak iz tog prostora ga je jako ozlijedio.

A jedini lijek za njegove ozljede nalazi se upravo na mjestu koje je tako užasno da samim svojim postojanjem ubija one koji su blizu.

Pogledajte video

Jedanaest je ekspedicija ušlo u Zonu X, dvanaesta će možda imati više sreće od preostalih. Dvanaesta će možda i preživjeti.

Glavnu ulogu ima Natalie Portman, a u sporednim se nalaze Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny i Oscar Isaac, u ulozi supruga biologinje Lene.

'Istrebljenje', u distribuciji Blitza, u kina dolazi u veljači 2018. godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!