Obavijesti

Show

Komentari 19

Zvijezda Dallasa Larry Hagman umro u 81. godini od raka grla

Zvijezda Dallasa Larry Hagman umro u 81. godini od raka grla
2

Hagman je do serije bio slabo znan glumac, no lik J.R.Ewinga mu je omogućio da postane velika zvijezda, televizijska ikona osamdesetih. Dallas je imao 14 sezona

VIDEO

Larry Hagman, popularni američki glumac kojeg će se ponajviše pamtiti po ulozi J.R. Ewinga u sapunici Dallas, umro je u 81. godini od posljedica raka grla.

Dallas je, podsjetimo, bila iznimno popularna američka TV serija koju je CBS emitirao od 1978. godine do 1991. godine, a radnja je pratila život naftaške obitelji Ewing.

Hagman je tumačio iznimno pohlepnog, proračunatog i prevrtljivog tajkuna, te je taj lik toliko dobro utjelovio da je postao prava televizijska ikona tog doba. 

Zanimljivo, J.R. Ewing u jednoj je od epizoda zamalo ubijen, a milijuni kladitelja diljem svijeta su pokušali odgonetnuti tko je bio taj koji ga je pokušao skratiti za glavu. 

Epizoda u kojoj je otkriven odgovor je do danas druga najgledanija u povijesti televizije, te službeni podatak kaže da je te večeri 41 milijun gledatelja drhtao uz ekran.

Prve je bitke sa zdravljem vodio neposredno nakon prikazivanja Dallasa, najprije s cirozom jetre, a potom i s tumorom na jetri 1995. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin