Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda malih ekrana: Sjećate li se Rakitića s 'fudbalerkom'?

None Foto: Pixsell/kolaž 8

Ivan Rakitić reklamirao je 2009. telekomunikacijske usluge, lani hrvatske kekse, a ove godine našao se u spotu turističke zajednice. Ipak, najviše reklamira Hrvatsku - na nogometnom terenu

Mnogi su se nogometaši okušali u snimanju reklama. Iako je umirovljeni engleski nogometaš David Beckham (43) svojevremeno prevladavao na 'terenu' oglašavanja, što je nastavio i nakon napuštanja nogometnih igrališta, njegovi hrvatski kolege također su obasipani ponudama za snimanja.

max tv | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon fascinantnog uspjeha Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ponuda će biti još i više. Uoči prvog nastupa Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva mnogi su se prisjetili reklame u kojoj je glumio Ivan Rakitić (30), nogometaš Barcelone. 

nogometasi snimaju reklamu | Autor: Marin Tironi/PIXSELL Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Tada 20-godišnji Rakitić glumio je 2009. u video spotu za telekomunikacijske usluge kako meditira uz mirisne štapiće u retro dnevnoj sobi. Furao je popularnu 'fudbalerku' koja je nasmijala mnoge gledatelje. U fluorescentnoj trenirci 'izvalio' se na kauč pokušavajući gledati film. Vidjevši da mu se videorekorder pokvario, razbio ga je. Telekomunikacijske usluge reklamirali su i Joe Šimunić, Eduardo da Silva, Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa.

nogometasi snimaju reklamu | Autor: Marin Tironi/PIXSELL Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Prošle godine Rakitić je reklamirao hrvatske kekse. Po njih je dotrčao s putnom torbom u trgovinu, a prodavačici je poklonio svoj dres.

Foto: YouTube/Screenshot

Raketa je, kao i njegovi suigrači, glumio i u ovogodišnjem spotu turističke zajednice. Izvrsno se snašao radeći selfije na Plitvicama.

Foto: YouTube/Screenshot

Ipak, složit će se navijači, najveću reklamu Hrvatskoj Rakitić je dao na nogometnom terenu.

VIDI OVO! Koji ljubavni film najviše opisuje vaš ljubavni život?

Komentari (9)
  • Pokušaš zaboraviti ali ne ide.

    14. 7. 2018,   17:59
  • Koji je uzitak citati komentare od ekipe poput ahahaha,nk ecsek i vidjeti kak cvile😂😂😂😂😂

    14. 7. 2018,   15:00
  • Ja mislim da i sam umire od smijeha kad vidi ove fotke...sad je 100 puta ljepši s ovom frizurom.

    14. 7. 2018,   16:58