Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda Melrose Placea voli se snimati kao i Demi

None Foto: Twitter 4

Lisa Rinna ponosna je na svoju figuru pa se kao i Demi Moore fotografirala se u kupaćem kostimu i objavila na Twitteru. Liniju održava vježbanjem...

Oponašam Demi! Moć 47-godišnjakinjama! Ona je moj idol!, napisala je Lisa Rinna (47) kraj fotografija koje je objavila na Twitteru. Zvijezda serije “Melrose Place”, baš poput vršnjakinje Demi Moore, prije nekoliko dana slikala je samu sebe ispred zrcala u kupaćem kostimu životinjskog uzorka i s velikim sunčanim naočalama. Dvije glumice su čak i vrlo slično građene, a imaju tijela na kojima bi im pozavidjele mnoge 20-godišnjakinje. Takav izgled postižu zdravom prehranom i redovitim vježbanjem. Lisa Rinna ne skriva da je bila na raznim estetskim zahvatima. Ispričala je kako je požalila zbog stavljanja implantata u lice, pa ih je izvadila, ali botoksa se ne odriče. Njeno se lice ne smatra osobito uspjelim primjerom rada estetskih kirurga, za razliku od Demi, koju stručnjaci često ističu kao najprirodnije “popravljenu” zvijezdu. Demi je prošle godine iznenadila svijet izjavivši da nije imala niti jednu plastičnu operaciju iako je povećanje grudi prije snimanja filma “Striptiz” bilo vrlo očito, a prije “Charlijevih anđela” na estetske zahvate potrošila je više od milijun kuna.

Komentari (20)
  • Svi kakaju: fuj stare, fuj plastične, fuj ovo, fuj ono... Ja ne bih imao ništa protiv da me ovako jedna zrela žena uhvati u klinč. Da mi je znat šta guze ovi sa palčevima dolje!

    5. 9. 2010,   15:51
  • idem se prijavit na twiter, vidim da je tamo zanimljivije nego na faceu

    5. 9. 2010,   15:51
  • Lisa je nekad bila komad i pol...sad se već malo ofucala...

    5. 9. 2010,   15:51