Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda 'Moderne obitelji' voli vježbati gola pred ogledalom...

None Foto: Reuters/Pixsell 6

Glumici Hyland su liječnici još u djetinjstvu otkrili displaziju bubrega, a prije 6 godina jedino ju je mogla spasiti transplantacija. Tada joj je otac darovao svoj bubreg

Voli li još netko vježbati gol ispred ogledala kako bi se mrzio i više potrudio, upitala je glumica Sarah Hyland (27) najpoznatija po ulozi Haley Dunphy u 'Modernoj obitelji'. 

- Ozbiljno. Predlažem da svi to napravite jer kad si ispred ogledala misliš samo o tome da moraš imati trbušne mišiće kao Dua Lipa - napisala je Sarah na društvenim mrežama. 

Nakon što je prije dva mjeseca uslijed izmorenosti i stresa završila u bolnici, Sarah se poslije izlaska 'bacila' na povećanje snage. Podijelila sa pratiteljima fotografiju svog napretka i rekla da je zadovoljna s rezultatom do sada. 

REUTERS/Pixsell | Autor: REUTERS/Pixsell Foto: REUTERS/Pixsell

- Sretna sam što vidim ovo budući da sam početkom godine imala 34 kilograma - rekla je glumica. Mnogi su joj govorili da je previše mršava, ali kako kaže, ona ne želi biti takva. Pisali su joj neka pojede koji hamburger te da joj je glava veća nego tijelo i da je to odvratno. 

- Ničija glava ne bi trebala biti veća od tijela, ali uzimajući u obzir da sam većinu vremena odmarala na krevetu izgubila sam puno mišićne mase. Okolnosti su me stavile u poziciju gdje ne mogu kontrolirati kako moje tijelo izgleda. Pokušavam biti što zdravija kao što bi svi trebali - rekla je Sarah.

Glumici su liječnici još u djetinjstvu otkrili displaziju bubrega, a prije 6 godina jedino ju je mogla spasiti transplantacija. Tada joj je otac darovao svoj bubreg. Duže vremena je u vezi s radijskim DJ-om Wellsom Adamsom koji se nedavno i uselio kod nje. 

Komentari (3)
  • ista kobra

    12. 9. 2018,   22:34
  • ajme ona je meni zakon...za razliku od kolegice joj u seriji Arel Winter

    13. 9. 2018,   08:25
  • bravo

    12. 9. 2018,   22:22