Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda realityja: Kad se opio, muž me bacio na pod i udarao

None Foto: Facebook 5

Na Facebooku su objavljene šokantne fotografije Adrienne Maloof na kojima je cijela izudarana. Ona kaže da joj je to napravio suprug, on tvrdi da se ozlijedila vježbajući

Sad svi znaju tajnu koju već dugo čuvam. Netko ga mora zaustaviti, napisao je na Facebooku Bernie Guzman. 

Bernie je kuhao za Adrienne Maloof (51) i njena supruga Paula Nassifa. Adrienne je sudjelovala u reality showu 'Real Housewives of Beverly Hills'. Ona i suprug odlučili su se  rastati i više ne žive zajedno. Rastava, najblaže rečeno, ne teče glatko. 

Paul je navodno zlobni nasilnik. Uskoro bivšu suprugu često je udarao šakama, naguravao je po prostoriji i bacao na pod te udarao. Fotografije Adrienneinih izudaranih leđa Bernie je objavio na Facebooku uz napomenu da mu bivša šefica neće zamjeriti jer će konačno svi saznati što je ona trpjela dok je bila u braku. Fotografije su također dio sudskog zapisnika budući da se par trenutačno rastaje. 

- Paul je prema meni bio jako nasilan. Njegove epizode bijesa bile su česta pojava u našem zajedničkom životu. Poludio bi svaki put kad se napio, a to je bilo često jer obožava viski. Osim što me verbalno zlostavljao, tukao me. Jednom me tako snažno bacio na pod da sam mislila da će mi se glava razletjeti. Ostala sam ležati kako bi se maknuo od mene - rekla je Adrienne na sudu, a njene je tvrdnje potvrdio i Bernie. 

Nassif, po zanimanju estetski kirurg, tvrdi da nikad nije digao ruku na suprugu. Njegov odvjetnik kaže da je ozlijede zadobila tijekom rekreacije. Adrienne, naime, obožava borilačke sportove i njima se redovito bavi. 

Paul i Adrienne zajedno su proveli 10 godina i imaju troje djece. Skrbništvo nad djecom sud je privremeno dodijelio majci. Uz to, Nassif je od suda dobio i zabranu prilaska uskoro bivšoj supruzi. 

Komentari (12)
  • Od vježbanja, kako vježba, zakucava se u zid ili se baca po podu?

    16. 10. 2012,   12:14
  • Mala,welcome to the real world.

    16. 10. 2012,   12:41
  • Vidiš po njemu da je lik problem. I naravno kad napravi neko sr*nje onda se žene pitaju pa kako

    16. 10. 2012,   11:26