Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda realityja trogodišnjoj kćeri voskom depilirala obrve

None Foto: Twitter 4

Užas: Farrah Abraham izazvala je brojne rasprave nakon što je na Twitteru objavila da je svojoj trogodišnjoj kćeri Sophiji depilirala obrve. Majke su je napale

Kad bi se dijelila nagrada za majku godine, sigurno je da ne bi otišla u ruke Farrah Abraham. Zvijezda showa Teen Mom izazvala je brojne rasprave nakon što je na Twitteru objavila da je svojoj trogodišnjoj kćeri Sophiji depilirala obrve. Samohrana 21-godišnja majka pokrenula je bujicu kritika nakon što je priznala da je kćer podvrgnula tretmanu s vrućim voskom. 

O svemu je napisala i veliki komentar na internetu. Izjavila je kako nije željela da njezina kćer ima spojene obrve te da je čak i prijatelje pitala što da učini. 

- Pokazala sam Sophiji kako depiliram svoje obrve pa sam isto napravila i njoj - napisala je Farrah koja se podvrgnula operaciji nosa, ugradila je implantat u bradu i povećala grudi. Brojne majke oštro su reagirale na njezin post, a jedna kozmetičarka je napisala kako to nikako nije dobro za trogodišnju djevojčicu. 

Komentari (80)
  • ma bu.aletina,depilirala bi ja njoj glavu!

    8. 1. 2013,   17:11
  • Takvi više neznaju što će od objesti!!! i što na kraju očekivat od te curice kad odraste uz takvu majku??!!

    8. 1. 2013,   17:14
  • 'Zvijezda showa Teen Mom'... Sve mi je jasno.

    8. 1. 2013,   17:23