Obavijesti

Show

Komentari 10

Zvijezda reklame: Zbog spota me sada prijatelji zovu Andrija

Zvijezda reklame: Zbog spota me sada prijatelji zovu Andrija
1

Diplomirani učitelj Dario iz Zagreba vodi sportsku akademiju za djecu, a za CafeTV otkriva kako mu je bilo na snimanjima TV reklama s glazbenikom Milom Hrnićem

VIDEO

Svi znaju simpatičnog Andriju koji na reklamama voli ići u banku. On voli miris, zvuk i šaltere te institucije. Andrija je Zagrepčanin Dario Polančec (37). 

- Na castinge za reklame idem još od studentskih dana. To mi je honorarni posao i s godinama sam skupio već podosta kontakata - kaže Dario. Po struci diplomirani učitelj razredne nastave, privatno vodi sportsku akademiju za djecu. Sa suprugom Ivom (30) u braku je od 2016., a imaju sina Franka (2).

Dario je sa suprugom Ivom u vezi više od pet godina

- Lik Andrije utjelovio sam bez teškoća jer sam po prirodi otvorena osoba. Nemam kočnica i ništa mi nije neugodno. Na sve gledam kao na zabavu - kaže Zagrepčanin. Uz njega se u reklamama pojavljuje i pjevač Milo Hrnić (67). Legendarni Dubrovčanin je zbog reklama ponovno u žiži javnosti. Hrnić je pokazao da i dalje njeguje svoj prepoznatljivi stil s dugim brkovima i raskopčanim košuljama kao nekad kad je žario i palio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dario s pjevačem Milom Hrnićem na jednorogu u reklam

- S Milom je genijalno raditi. Jako je zabavan i vrlo opušten pa je ugodna atmosfera na setu - kaže Dario. Dodaje kako je pjevač najčešće zaslužan za podizanje dobrog raspoloženja, a nije mu bio problem snimati što god bi producenti zamislili. Tako glazbenik u reklami jaše s Andrijom jednoroga, snima reklamu sjedeći na kugli za rušenje, poput američke pjevačice Miley Cyrus, bavi se japanskom tehnikom mačevanja, sudjeluje na probi pankerskog benda... 

- Svaku smo reklamu za banku uspjeli snimiti u samo jednom danu. Bilo je tu smijeha i ponavljanja po 10 do 15 puta, ali na kraju bismo sve uspješno priveli kraju - kaže Polančec. Do sada je snimio više od 15 reklama, a pojavio se i u francusko-njemačko-češkoj seriji 'Borgia', koju je snimao u Istri.

Dvojac je snimao i probu punk koncerta

- Prepoznaju me ljudi na cesti. Neki ne baš odmah jer uživo nemam izraz lica kao na reklamama. Tamo izgledam poput karikature - smije se diplomirani učitelj. Zbog lika Andrije, koji se svakodnevno “vrti” na malim ekranima, neki od prijatelja su ga tako prozvali.

- Kad sretnem ljude koje nisam dugo vidio, zovu me Andrija, ali meni to ne smeta - kaže Dario. Hrnić mu je na snimanjima obećao da će ga zvati pravim imenom, a svejedno se i njemu omakne onaj poznati uzvik: “Andrija moj!”. Zagrepčanin bi volio snimati reklame i s glumcima Reneom Bitorajcem (44), Goranom Bogdanom (36) i Goranom Navojcem (46).

Zagrepčanin ‘na porođaju’ koji ga je dobro nasmijao na setu

- Super mi je njihova reklama za pivo. Gušt bi mi bilo s njima snimati jer je također stalno zezancija na setu - kaže Polančec.

U budućnosti planira i dalje odlaziti na audicije za reklame, a zanima ga i gluma.

- Vidjet ćemo gdje će me put odvesti. Volim glumu još od malih nogu, a ići ću i na audicije za televizijske voditelje - zaključuje Dario.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...