Obavijesti

Show

Komentari 7

Zvijezda Stranger Thingsa (14) ljubi pjevača (15): Premladi su

Zvijezda Stranger Thingsa (14) ljubi pjevača (15): Premladi su
9

Bilo je to čudno iskustvo. Ljubiš nekoga dok te gleda 250 ljudi, ispričala je glumica Millie Brown kako je na setu serije doživjela prvi poljubac

VIDEO

Mjesečina s njime, istaknula je Millie Bobby Brown (14) na društvenoj mreži. Glumica, koja je poznata kao zvijezda serije 'The Stranger Things', pohvalila se fotografijom poljupca s dečkom, pjevačem Jacobom Sartoriusom (15). Ubrzo su ju počeli zafrkavati njezini poznati prijatelji zbog takve slike. 

- Nisam čak smjela ni napustiti kuću dok nisam navršila 20 godina - komentirala je pjevačica Ariana Grande (24) zezajući ih kako su premladi. Uskoro se javila i Anais Gallagher (18), kći engleskog pjevača Noella Gallaghara (51) koji je poznat kao bivši član grupe Oasis. 

- Zašto ja nisam mogla biti tako uglađena sa 14 godina - upitala je Anais. Nadovezala se manekenka Hailey Baldwin (21), kćer glumca Stephena Baldwina (52) i nećakinja poznatijeg Aleca Baldwina (60). 

- Uff, kako ste slatki - istaknula je. Jacob se također pohvalio slikom s Millie. 

- Mjesečina s njom - napisao je pjevač uz fotografiju. Par je skupa od listopada prošle godine, a njihovi obožavatelji kažu kako su najslađi par ikad. Ipak, ima i onih kojima smeta što su tako mladi u vezi. 

- Nakon ovog više nemam poštovanja za Millie. Stvarno pretjeruju, još su djeca - napisali su su dok je puno Jacobovih obožavateljica uputilo ružne komentare glumici, pa je ubrzo maknula fotografiju kao i pjevač. Zamijenila ju je s onom na kojoj sjedi na leđima dečku. 

- Dobro sam, ali još bolje s tobom - istaknula je Millie. Glumica je nedavno rekla za Deadline kako je nestvarno i magično koliko je serija 'The Stranger Things' postala svjetski poznata te su i nju počeli opsjedati obožavatelji. 

- Zahvalna sam zbog tolike publike. Znali smo da je serija drugačija, jedinstvena i ima nešto što druge nemaju, ali nismo očekivali da će tako 'eksplodirati' u javnosti - ispričala je Millie koja je zbog iznenadne slave upoznala i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu (56). Dodala je kako ne može bolje od toga. Millie u seriji tumači Eleven, a priznala je kako je s kolegom na setu Finnom Wolfhardom (15) doživjela prvi poljubac u životu. 

VIDI OVO! Mlijeko od žohara je nova trendi hrana!

 

🔥

A post shared by Jacob Sartorius (@jacobsartorius) on

- Bilo je to čudno iskustvo. Ljubiš nekoga dok te gleda 250 ljudi - prisjetila se glumica. Kaže da je Finn bio uvjeren da joj to nije prvi poljubac, iako mu je rekla da jest. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge