Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezde 'Avengersa' ispunile želju obožavatelju na samrti

None Foto: Twitter 8

Sophie je odlučila iskoristiti moć društvenih mreža i ocu, koji se šalio da ga na životu drži samo čekanje da novi Marvelov film izađe na DVD-u, ispuniti želju

Stratford Caldecott (60) iz Oxforda u Engleskoj veliki je obožavatelj Marvelovih stripova koje je sakupljao od djetinjstva. Nažalost, Stratfordu su liječnici rekli kako ima još samo nekoliko tjedana života zbog uznapredovalog tumora prostate. 

Njegova kći Sophie odlučila je iskoristiti moć društvenih mreža i ocu ispuniti posljednju želju. 

Naime, Stratford se šalio kako ga na životu drži samo išćekivanje da novi Marvelov film 'Captain America: The Winter Soldier' izađe na DVD-u u kolovozu. Zbog lošeg zdravlja nije ga mogao gledati u kinu. Sofie se preko Twittera obratila Marvelu i oni su njenom ocu poslali kopiju filma. Tada joj je sinula ideja da bi mogla pitati glumce koji utjelovljuju likove koje njen otac toliko voli, da se fotografiraju s natpisom podrške Stratfordu i uljepšaju mu posljednje dane. Većina ih se rado odazvala.

Prvi se 'fotkao' Mark Ruffalo (46) koji glumi Hulka, a njegov primjer slijedili su i ostali kolege Robert Downey Jr. (49) koji glumi Ironmana,  Chris Evans (32) je Kapetan America, Chris Hemsworth (30) glumi Thora, Samuel L. Jackson (65) koji glumi Nicka Furyja.

Zatim najdraži holivudski 'zloćko' Loki kojeg utjelovljuje Tom Hiddleston (33) , Mariu Hill glumi Cobie Smulders (32), pridružio se i Hawekeye Jeremy Renner (43),  te Clark Gregg (52) i Chloe Bennet (22) koji glume agente Skye i Coulsona.

Komentari (13)
  • svaka čast

    17. 5. 2014,   15:38
  • jedina dobra stvar ovoga interneta tj. youtuba, instagrama, faca i slicnih je ta da moze spojit cili svit u jedno kad je nesto dobro i velikodusno u pitanju

    17. 5. 2014,   15:59
  • http://thepiratebay.se/

    17. 5. 2014,   15:43